Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Hvordan bruke motorolje for Diesel Fuel

Det er mange fordeler med å bruke motorolje for diesel. Det sparer tid og penger, og hjelper miljøet. Snarere enn avhending av brukt olje, er mange forbrukere velger å konvertere den til diesel drivstoff for sine motorer. Dette er spesielt vanlig i tungt utstyr, som bulldosere og grabber. Siden diesel er i utgangspunktet en blanding av bensin og olje, er dette så trygt som det er praktisk. Du trenger:
trakt
Paint filtreringssystem
Stor plast bensinkanne
PVC-rør og koblinger
Gummislange
Gummi hansker
Goggles
Show Mer Instruksjoner
en

Undersøke oljen du bruker for eventuelle forurensninger som vann eller frostvæske. Disse forurensninger vil legge seg på toppen av oljen og vil være synlige ved syn, eller til og med lukt. Hvis oljen inneholder fremmedlegemer, ikke bruk den.
2

Fest maling filtreringssystem til plastbeholder. Dette filtreringssystem er en enkel kit å helle maling gjennom at feller noen store partikler, og kan finnes på de fleste jernvareforretninger. Plastbeholderen bør bli vurdert for å holde drivstoff, og laget av polyetylen med høy tetthet eller HDPE. Koble disse sammen med enkel PVC-rør og koblinger slik at produksjonen slangen til filtreringssystem går direkte inn i beholderen.
3

Koble trakten til inngangen slutten av filtrering systemet med en gummi slangen.
4

Hell brukt motorolje inn i trakten sakte, være forsiktig med å sikkerhetskopiere systemet og overløp trakten. Oljen vil passere gjennom filtrering systemet og ender opp i drivstoffet container, fjerne noen små partikler som kan være skadelige.
5

måle mengden av olje som du har. På siden av plast drivstoff container vil være merking for å vise din væskenivå. Uansett hvor mye olje du har, legger samme mengde diesel. Hvis du har en gallon av brukt olje, legg deretter til én liter diesel.
6

Bland olje og diesel. Sett lokket på drivstoff container på godt og rist i flere minutter å kombinere løsningen.
7

Hell drivstoff inn i utstyret som du ville normal diesel.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/135030.html

Previous:
Next:

diesel Fuel