Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Slik konverterer din Van til Diesel

Kostnaden av å kjøre en varebil i disse dager er ekstremt dyrt, og folk er alltid på utkikk etter måter å få en bedre avkastning for pengene sine. Kjører en varebil på diesel er en måte å forbedre effektiviteten av van din, men det krever en omfattende overhaling program med mekanisk kompetanse. Det er mulig å omdanne en van å kjøre på diesel, men det er langt fra en enkel prosess. Du trenger
veivaksel
Pre-kammer glødeplugg
Diesel drivstoff injektor
Mekanisk bensinpumpe
Diesel MFI pumpe
Timing belt
Vis flere instruksjoner

en

Plasser en veivaksel inn i motoren for å øke kompresjonsforhold. En dieselmotor har et kompresjonsforhold på rundt 21.5:1, noe som er langt høyere enn komprimering av en standard liters motor. Veivakselen er nødvendig for å heve trykkluft nivået høyt nok til at dieselen å gnistre.
2

Installer en pre-kammer glødeplugg og diesel injektor. Gass og diesel er injisert inn i motoren på forskjellige måter; installere glødeplugg og spesifikke diesel drivstoff injektor vil gjenskape handlingen av en dieselmotor
3

Installer en mekanisk bensinpumpe for å senke. drivstofftrykket.
4

Fest en ny diesel pumpe til veivakselen for å sikre at drivstoff sprøytes til rett tid. Koble diesel pumpe til motoren med en timing belte.
5

Forbedre suspensjon av van. Dieselmotorer er tyngre enn gassmotorer og vil ha en innvirkning på resultatene av van.
6

forbedre standarden på pakninger og hodet bærende i motoren. Dieselmotoren vil plassere et langt større press på disse elementene, at de må tåle en større mengde av belastning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/135006.html

Previous:
Next:

diesel Fuel