Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Hvordan få høy Diesel drivstoff kjørelengde

Hvis du kjører en dieseldrevet bil, kan du bruke mer enn du må på grunn av motor ineffektivitet. Mens diesel kan være billigere enn standard drivstoff, gjør det likevel fornuftig å kutte kostnader der du kan. Den beste måten å gjøre dette på er å modifisere motoren din med en rekke ulike komponenter, fra en mer effektiv injektorer til ekstra bensininnsprøytning til datastyrte chips som overvåker og styrer din drivstoff inntak for å gjøre motoren mer effektiv. Det er også ting du kan gjøre mens du kjører som gjør motoren mer effektiv. Instruksjoner
en

Drive tregere. Dette er mer effektivt fordi raske hastigheter skape mer luftmotstand, som lastebilen er til å bruke drivstoff til å overvinne.
2

holde dekkene tilstrekkelig oppblåst. Jo mindre oppblåst dekkene er, jo mer diesel motoren din vil brenne. Under-oppblåst dekk er også usikre.
3

Sjekk din drivstoff injektor og skift den om nødvendig. En god drivstoff injektor vil atomize din diesel og gjøre det til en fin tåke som brenner lett. En utslitte, men vil ligne en kran -. Hvis injektor ikke snu diesel i en fin nok tåke, vil det ikke være trykksatt nok til å brenne effektivt
4

Invester i en propan injektor. Disse injisere en gallon av propan inn i sylindrene for hvert fjerde liter diesel. Jo høyere oktan propan brenner langsommere og lengre, noe som hjelper diesel forbrenner mens du tenner det gjennom nærhet.
5

Installer en bedre luft-inntak. Motoren din ikke bare slå hjul. En stor del av sin energi blir brukt til å trekke luft i å avkjøle seg. Hvis du installerer en mer effektiv luft-inntak system, vil det ikke å bruke så mye energi til å gjøre det - og dermed frigjøre mer energi til å kjøre lastebil
6

Installer en større eksosanlegg. . Dette følger samme prinsipp som luftinntak system, bare i revers. Hvis eksosanlegget er liten, har motoren din til å jobbe hardere for å blåse eksos ut det. Hvis den er større, men vil den bruke mindre energi å gjøre det, og som med inntak, har mer energi til å vie til virksomheten for kjøring.
7

Installer en forestilling chip. Disse ombord datamaskiner overvåke motorens drivstofforbruk i forhold til sine behov og justere deretter. Uten dem, bruker motoren bare en uniform beløp, bruke for mye på noen ganger og for lite på andre. En forestilling chip vil hjelpe den bruker riktig mengde, hele tiden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/134922.html

Previous:
Next:

diesel Fuel