Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Standarder for ASTM Diesel Fuel

Ifølge American Society for Testing og Materials ( ASTM ) , er syv grader av dieselolje egnet for bruk i dieselmotorer omfattet av ASTM D975 standard , som sist ble oppdatert i 2004 . Standard

Dieselnet nettside forklarer at på 1990-tallet , tester for ASTM standardisering ble strengere på grunn av Clean Air Act introdusert av den amerikanske kongressen. ASTM D975 standard test dekker flash point , cloud point , destillasjon , svovel , kobber korrosjon , smøring og aromatisk .
Typer

Ifølge ASTM , den D975 standard dekker tre 1 - D diesel typer , som brukes for dieselmotorer med varierende hastigheter og belastninger . Ytterligere tre typer drivstoff , klassifisert som 2 -D , brukes i generelle dieselmotorer med høy belastning og enhetlige hastigheter. En siste fire -D klassifiseringen er en tung diesel eller diesel blanding drivstoff.
ASTM

ASTM rapporterer organisasjonen er ansvarlig for utvikling og levering av frivillige standarder i USA og rundt om i verden . ASTM standarder er utviklet for å forbedre kvaliteten på produkter og tjenester , sammen med økt sikkerhet .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/134930.html

Previous:
Next:

diesel Fuel