Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Gass vs Diesel Kjørelengde

Gass versus diesel: er det en forskjell i produksjon og kjørelengde effektivitet? Mange sjåfører ønsker å tenke slik. Men sannheten er egentlig avhengig av hvilken faktor du analysere drivstoff kilde med. Og husk, gjorde en mening basert på et kjøretøy for 10 år siden er trolig foreldet. Betydelig motor design forbedring har skjedd siden da. Bakgrunn

Diesel har alltid hatt en dårlig rap som drivstoff kilde. Det stinker, det setter ut mye eksos røyk og motorene koster mer. Som et resultat av drivstofftype ble degradert hovedsakelig til tunge kjøretøy eller industriell bruk. Men det er fortsatt ganske mye cross-over og motortype konkurranse på ¾ - og 1-tonns pickup lastebil nivå. Så kjørelengde produksjonen påvirkes ikke bare av drivstofftype, men også av bilen kategori valgt.
Strøm-Production per Mile

Både gass og diesel kan produsere strøm og dreiemoment i en motor hvis konstruert riktig. Når det gjelder akselerasjon gassmotorer vil gjøre det bedre turtall raskere og nådde høy effekt band raskere enn diesel kolleger. Fra a 0 til 60 mph hastighet øker, vil gassmotorer vinne hver gang. Som et resultat, kan gass dekke avstanden raskere på kort period.However, hvis du leter etter kraft i form av haling og tauing, blir diesel mesteren. En dieselmotor krever en høyere kompresjon for å få brenselet til å forbrenne. Som et resultat, har de dieselmotorer ikke trenger å rev svært mye for å produsere tilstrekkelig kraft. Denne kraften omdannes til haling og tauing fungerer helt fint med store belastninger. Så hva dieselmotorer gi opp i hastighet akselerasjon, får de tilbake mye i lasten styrke og haling. Som et resultat diesel kan dekke flere miles på lang sikt.
Fuel Efficiency

grunn av sin kjemiske natur diesel gir mer energi i samme mengde bensinkanne enn vanlig bensin. Forskjellen er omtrent 20 prosent mer energi produksjon per gallon. På et drivstofforbruk basis, vil dieselmotorer få mer bang for the buck som resultat. Imidlertid er flipside at diesel koster mer per gallon, og dette gjorde ikke vant til å være tilfelle, men tidene har forandret seg. Så hva er oppnådd i ekstra energi kan gis opp i penger på pumpen. Men på en kjørelengde basis diesel vil ta deg lenger for samme størrelse drivstofftanken. Over levetiden på bilen eierskap dette kan gjøre en stor forskjell i bruk og sparing i lommeboken.
Vekt

Diesel motorer krever flere og tyngre deler. Som et resultat av motorene veier betydelig mer enn sine bensin fettere. Dette resulterer i mer drivstoff forbruk for å presse den samme belastning og kjøretøy på samme avstand som det ville en bensinmotor. Vekten forskjellen er da en dra på bekostning av drivstoff per mil som, mens det har ingen innvirkning på effekten av selve drivstoffet, gjør dieselbiler koster mer per kilometer kjørt.
Konklusjon

p Det er ingen hendene ned vinneren mellom gass eller diesel i form av kjørelengde fordi hva som fungerer for en sjåfør kan være irrelevant i funksjon for en annen. Driverne først må finne ut hva de ønsker et kjøretøy å gjøre. Deretter kan drivstoff kilde og kjørelengde være en sekundær faktor i å sammenligne to forskjellige kjøretøy motorer i samme funksjonelle kategori av bruk (dvs. lastebil versus lastebil eller tauing pakke versus hale).

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/134857.html

Previous:
Next:

diesel Fuel