Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Diesel Problemer: Fuel er for varmt

Diesel er en væske som vil utvide ved oppvarming, tar opp et større volum når den er varm enn kald. Av denne grunn, vil en mann som fyller hans gasstanken under en varm dag i motsetning til en kaldere dag finne seg å betale samme pris for mindre gass på en varm dag. Dette skyldes det faktum at gass blir målt ut i volum ved pumpeanlegg, ikke av de enkelte molekyler eller prosent av brensel innhold. Mens varme gassen ikke skader iboende en allerede varm bil, vil det økonomiske tapet over tid legge opp. Det er ting som kan gjøres personlig, og ved å oppmuntre strammere regulering for å avslutte denne drivstoff temperatur avvik. Instruksjoner
en

Kjøp din diesel på morgenen før solen står opp. Drivstoffet i underjordiske lagertanker har hatt natten å senke i temperatur. Fuel kjøpt på kvelden vil fortsatt være varm fra en dag i solen.
2

Ombygging dine dieselpumper, hvis du er eier av en bensinstasjon, for å inkludere temperatur regulatorer som kan nøyaktig måle volumet som bør fravikes ved å justere for temperaturendringer.
3

Skriv til din lokale kongressmann ber om at strengere bestemmelser gjøres rundt drivstoff temperaturregulering. Inneholde konkrete endringer som for eksempel installasjon av pumpe temperatur regulatorer og at måling av drivstoff gallons være standardisert til et lavere antall kubikk inches. Fuel gallon måling dikterer volumet av bensin som utgjør en gallon, og økte drivstoffkostnader temperaturer hjelpe pumpe eiere nå det volumet lettere. 231 kubikk inches er akseptabelt volum nesten hele landet.
4

Bli med eier-operatør Uavhengig Driver Association, eller drive forskning gjennom deres hjemmeside for å forbli up-to-date på regulering endringer knyttet til drivstoff temperatur.
5

delta en juridisk komité høring i ditt område der spørsmålet om drivstoff temperatur forskrifter blir diskutert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/134966.html

Previous:
Next:

diesel Fuel