Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Hva er de gode ting om Biodiesel Fuel ?

Biodiesel er et alternativt drivstoff basert på fornybare kilder som finnes i grønnsaker og animalsk fett . Drivstoffet er allerede i bruk , hovedsakelig i offentlige transportsystemer , i enkelte byer i USA , og for landbruket anlegg maskiner . Funksjoner

Biodiesel kan framstilles fra en rekke kilder , inkludert soyabønner og filtrert steking oljer . Fettet blir så blandet med alkohol og kaustisk soda , og gjennom kjemisk interaksjon , biodiesel og glyserin , et grunnlag for vaskemiddel industrien , er produsert.
Betydning

forskning og produksjon av biodiesel i USA har vært støttet av soya bransjen som led av overproduksjon og fallende markedspriser. Økt produksjon av biodiesel til slutt ville opprettholde soyabønner industri og skape nye arbeidsplasser .
Fordeler

Biodiesel er ikke bare laget fra fornybare kilder, inkludert soyabønner , men det gir også en gjenvinningsprosessen for stekeoljer fra restauranter som ellers ville ende opp på søppelfyllinger . En annen god ting er at biodiesel er biologisk nedbrytbart og gir lavere utslipp enn petroleum - baserte brensler .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/135009.html

Previous:
Next:

diesel Fuel