Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

2007 Duramax 6.6L V8 Turbo-Diesel Engine Specs

I 2007 ga General Motors det er Duramax 6,6 liters V8 Turbo-diesel motor. Designet for å være en kraftig, effektiv dieselmotor til bruk i mellomstore og tunge lastebiler, varebiler og transport lastebiler, gjennomgikk motoren strenge revisjoner for å opprettholde den makt samtidig overholde så nylig mandat nye lav-utslipp standarder. Disse revisjonene bidratt til ytterligere styrking motorens effektivitet og glatthet. Revisjonen har også gjort det som allerede var ansett som en av bransjens mest stillegående dieselmotorer enda roligere. Operation

6599cc Duramax Turbo-Diesel er utstyrt med en direkte-injeksjon diesel system, med et kompresjonsforhold på 16.8:1 og en boring og slaglengde på 103mm ved 99mm. De ventilløftere benytte en mekanisk roller og motoren bruker en overhead ventil system, arrangert med fire ventiler til hver sylinder.
Hestekrefter

hestekrefter på Duramax Turbo- Diesel varierer avhengig av bilen der den er installert. Chevrolet Silverado HD og GMC Sierra HD tilby den mest makt, med 360 hestekrefter ved 3200rpm. Deretter Chevrolet Kodiak Medium Duty, og GMC TOPKICK Medium Duty, med LYE alternativet, tilbyr 330 hestekrefter ved 3000rpm. Den samme modellen Kodiak og Topkick, med LRX alternativet, klokke i neste på 300 hestekrefter ved 3000rpm. Chevrolet Express og GMC Savana avrunder bunnen av Duramax sin effekt, og tilbyr 250 hestekrefter hver på 3200rpm.

Materialer

Duramax Turbo-Diesel motorens største blokken er laget av støpejern, mens topplokk og inntak manifold er laget av støpt aluminium. Eksosmanifolden er laget av støpt nodulær jern, med stålrør forlengelse, mens de viktigste bærende caps er støpt nodulær jern. Veivakselen er fremstilt av smidd stål, mens kamakselen er laget av vanlig stål. De kobler stenger er laget av stresset brukket smidd stål.
Utslipp Kontroll

å kontrollere sine utslipp, har Duramax Turbo-Diesel katalysator, avkjølt eksos gass resirkulering , et inntak throttle og en diesel partikkelfilter.
Vedlikehold

å maksimere levetiden på Duramax, bruker CJ-4 motorolje, og endre kjølevæsken hvert femte år eller 150.000 miles. Den datastyrte Oil Livet System, som er installert i alle GM biler som bruker Duramax Turbo-Diesel, indikerer til sjåføren når oljen må endres og bør sjekkes ofte.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/134892.html

Previous:
Next:

diesel Fuel