Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Hvordan bruke dieselmotorer

Mange dieselbiler får omtrent dobbelt miles per gallon som bensin biler. Mens diesel lastebiler ikke får dobbelt kjørelengde, de får bedre kjørelengde. Dieselmotorer ble laget for å kjøre i lange perioder og for å vare i flere hundre tusen miles. Bønder bruker traktorer med dieselmotorer på sine felt til å plante og høste avlinger, og kjøre generatorer. Semi lastebiler er utstyrt med dieselmotorer for lange turer på land. Lang levetid og bedre gass kjørelengde kan føre til flere folk til å spørre om dieselmotorer. Du trenger
Diesel motor
Block varmere (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
en

Forvarm motoren ved å vri på glødepluggene. Noen av de nyere dieselmotorer har plugger som automatisk varmet når nøkkelen vris om. Noen biler krever at du vri nøkkelen til første posisjon og vente på en glødende lys før motoren startes. Gamle dieselbiler hadde en knott som du trukket ut. Deretter ventet en lett å gløde, og vred om nøkkelen for å starte bilen.
2

Plugg inn motorvarmer før du går til sengs hvis du bor i et kaldt vær området og det er vinteren . Hvis bilen ikke er utstyrt med en motorvarmer, kan du kjøpe en magnetisk motorvarmer. Fest den til motoren og sett den inn før du går til sengs om nettene når temperaturen synker under frysepunktet. Dette vil holde motoren væsker varm nok slik at motoren vil starte i morgen.
3

Luft systemet. Hvis du lar en dieselmotor går tom for drivstoff, eller en eller annen måte få luft i systemet, vil det ikke starte når du fyller drivstoff, til du blør systemet. Andre måter å la luft inn i systemet inkluderer endring av drivstoffilter, pumpe, en linje eller injektorer. Noen nyere biler vil blø systemet automatisk. Andre dieselmotorer har manuelle pumper eller mekaniske pumper.
4

Vri tenningen til "ON" hvis kjøretøyet har en elektrisk drivstoffpumpe. Drivstoffilteret har en luft blø plugg som du må løsne sakte. Når det er fri flyt av drivstoff, stram luften blø plugg. Neste løsne luften blø pluggen på injektor pumpe til luften unnslipper, og det er fri flyt av drivstoff, og deretter lukke den. Hvis bilen er utstyrt med en selv-bleed tilbakeslagsventil, åpner det for en kort periode, start motoren, og så snart motoren går jevnt, lukke den. Motoren skal starte etter disse trinnene.
5

Mens dieselmotorer ikke akselerere så fort som bensinmotorer, de har mer dreiemoment og kraft. Dette tillater dem å gjøre mer arbeid og trekke tyngre last.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/134799.html

Previous:
Next:

diesel Fuel