Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Egenskapene til lett dieselolje

Lett diesel, eller LDO, er en blanding av komponenter fra destillasjon prosessen med diesel. Den brukes i motorer med en rpm mindre enn 750, slik som kjeler og forbrenningsovner. LDO er også referert til som destillatet drivstoff eller merket olje siden den er merket med et fargestoff substans. En rekke eiendommer må oppfylle vanlige krav til drivstoff skal klassifiseres som lett dieselolje. Vanninnhold, Flash Point og viskositet

Vanninnholdet i LDO må ikke overstige 0,25 prosent av volumet. Flammepunkt (den laveste temperaturen for antennelse) er 66 grader Celsius. Viskositet LDO på 40 grader Celsius må være minimum 2,5 centistrokes og maksimalt 15,7 centistrokes.
Svovel, Sediment, Carbon Rester og askeinnhold

LDO er nødvendig å ha et svovelinnhold på mindre enn 1,8 vektprosent. Sediment nivå må være under 0,1 vektprosent. Askeinnhold må være mindre enn 0,02 vektprosent. LDO skal inneholde mindre enn 1,5 prosent karbon rester.
Cetantall

cetantallet av LDO er 45 år. Dette tiltaket av forbrenning kvalitet kan være opp til 100, men mest premium dieselmotorer er rundt 60 år. En høyere cetantallet betyr at drivstoffet er av høyere kvalitet.
Pour Point

pour point er den laveste temperaturen som drivstoff vil flyte. Denne kvaliteten er viktig for fortsatt ytelse i kulden. Pour point for LDO er 12 grader Celsius fra november til februar og 21 grader Celsius for resten av året.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/134943.html

Previous:
Next:

diesel Fuel