Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Hvordan legge til olje i drivstoff

Biodiesel blander er en blanding av diesel og biodiesel (vanligvis matoljer). Å gjøre en blanding av disse to drivstoff gir sjåfører med et alternativt drivstoff. Drivstoffet er mer kostnadseffektiv og miljøvennlig. Likevel, sammenlignet med ublandet biodiesel, er det svært enkelt å tilberede. Full biodiesel trenger mer bearbeiding før den kan kjøres i et kjøretøy. Det er også ganske enkelt å finne en olje som kan brukes i en biodiesel blanding. Enhver husholdning vegetabilsk olje kan brukes for dette formål. Du trenger
Vegetabilsk olje
Diesel
Stor plastbøtte
Rør stick
trakt
Vis flere instruksjoner
en

Velg en olje som du vil blandes med diesel ditt. Dette kan være en hvilken som helst form av vegetabilsk olje. Du trenger ikke å kjøpe en dyr olje for å legge til din diesel mix. Den billigste oljen som er tilgjengelig på supermarkedet din vil fungere. Avhengig av hvilken region du bor i, raps og mais olje er vanligvis billig.

Du kan også velge å bruke avfall vegetabilsk olje (WVO). Dette brukes vegetabilsk olje som du kan få fra ditt eget kjøkken eller fra restauranter, delikatessebutikker og fabrikker. Denne olje vil trenge å bli filtrert før den kan benyttes. (Se Resources)
2

Bland like deler av olje og diesel i bøtte og rør dem. En ratio på 50:50 diesel og olje er et godt sted å begynne. Dette er spesielt viktig hvis du bor i et kjøligere klima siden vegetabilsk olje er tykkere enn diesel. En høyere andel av diesel vil tynne ut drivstoffet og la den kjøre bedre. Hvis du bor i et varmere klima, eller har varme somre, kan du prøve å kjøre bilen på en ratio på opptil 80 prosent olje og 20 prosent diesel i de varmere delene av året. Jo varmere temperatur vil hjelpe drivstoff bli tynnere.
3

trakt drivstoff inn i bilen. Du kan også bruke en jerrykannen å lagre og helle bensin hvis du har en tilgjengelig. Når drivstoffet er i deg vil være i stand til å kjøre bilen din som du gjorde før.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/134918.html

Previous:
Next:

diesel Fuel