Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Diesel pumpe Spesifikasjoner

Dieselmotorer komprimere luft til høyt trykk inne i en sylinder, deretter injisere fint forstøvet diesel drivstoff inn i sylinderen med høy hastighet. Dette initierer en serie av kjemiske reaksjoner som fører blandingen til selv-antennes. En dieselmotor er drivstoffinnsprøytingspumpen er en svært viktig komponent fordi tidspunktet for innsprøytning er kritisk til denne operasjonen. En diesel systemet er også sammensatt av en guvernør og en drivstofftilførselen pumpe. Inline Fuel Injection

Inline diesel innsprøytning bruker en kamaksel drevet av motoren veivaksel og et eget stempel og fat pumpe element for hver sylinder. Brenselet blir levert av tilgangen pumpen til injektoren pumpen. Injektoren pumpe trykksetter diesel og leverer den til sprøytebrukere i hver sylinder gjennom høytrykksdiesel linjer.

I en to-takts dieselmotor, opererer drivstoffpumpen kamaksel i samme hastighet som motoren veivakselen. I en fire-takts motor er pumpen kamaksel drevet på halv veivakseltappen hastighet.
Common Rail

Moderne diesel-teknologi er roligere, mer effektiv og mindre forurensende enn eldre systemer. Drivstoffsystemer som utnytter nye høytrykkspumper og elektroniske kontroller kan levere diesel til motoren via et common rail stedet for høytrykksslanger. Pumpen trykksetter drivstoff og sender den til common rail som lagrer det ved trykk på opptil 2000 bar. En bar tilsvarer 14.53 pounds per kvadrattomme, slik at drivstoffet i skinnen holdt på opp til 29.000 psi. Den konstante tilførsel av drivstoff under trykk i skinnen er levert inn i sylindrene ved elektronisk kontrollerte injektorer. Skinnen Systemet eliminerer støy, vibrasjon og ytelsesproblemer felles med eldre diesel-teknologi.
Electronic Diesel Control Unit

elektronisk diesel styreenheten styrer mengden av drivstoff sendt til jernbane fra nettet pumpe og tidspunkt for injeksjon i sylindrene gjennom de piezoelektriske aktuatorer som opererer injektorene. Den består av sensorer som kontinuerlig overvåker motorens driftsparametre, aktuatorene på hver sylinder, og en elektronisk styremodul. Kontrollmodulen overvåker temperaturen på kjølevæske, drivstoff og luftinntak samt motorturtall og gasspedal posisjon. Adm. disse faktorene tillater kontrollmodulen å beregne den beste injeksjonsprosessen og mengden av brensel som skal injiseres. I kommersielle kjøretøy, kan kontrollenheten brukes som en guvernør for å begrense bilens hastighet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/134981.html

Previous:
Next:

diesel Fuel