Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Lav Diesel Fuel Effects

Lav diesel er drivstoff som består av 15 deler per million (ppm) eller mindre svovel innhold. Denne minimalt med svovelinnhold reduserer nivået av skadelige utslipp til miljøet, inkludert nitrat oksidanter og andre giftige saken. Som i år alt drivstoffet utnyttes i USA på veier og motorveier må være av en lav diesel svovelinnhold. En høy andel av lave diesel er produsert fra petroleum, men det finnes alternative drivstoff naturlig lavt i svovelinnhold som bio diesel som har blitt utviklet. Petroleumsbaserte lave diesel har hatt ulike effekter på både miljø og økonomi siden starten og introduksjon til markedet siden århundreskiftet. Advanced Fuel Emission Controls

lavt svovelinnhold diesel er utviklet med det primære formål å muliggjøre avansert utslipp teknologi for å være effektiv og fullt gunstig for miljøet. Denne teknologien bidrar til å regulere og redusere opptil 90% av alle skadelige utslipp fra motoren, blant annet nitrogenoksider sak, som begge er store bidragsytere til forurensning i miljøet. Produksjon av lav svovel diesel har blitt kombinert med denne teknologien til å produsere renere drivstoff og en mer effektiv drivstoff brenning prosessen, kjent som Clean Diesel.
Redusert drivstofføkonomi
Lav diesel kan redusere drivstofforbruket på et kjøretøy.

For alle de miljømessige konsekvensene av lav diesel svovel drivstoff, det er økonomiske hensyn også. Drivstofføkonomi av en lav diesel er noe redusert i forhold til tradisjonell diesel eller bensin, først og fremst fordi prosessen som produserer lav diesel kan svekke drivstoffets energiinnhold og sin smøreevne. Dette kan redusere drivstoff-effektivitet og kostnadseffektivitet av å kjøre et kjøretøy. Dette faktum gjenspeiles i drivstoffpriser over hele USA rapporterte i oktober 2010, hvor diesel presentert en 12% økning i pris fra forrige kvartal, og ble solgt til en dyrere pris enn bensin per gallon.

økt miljøbevissthet

utvikling av lav diesel og avansert utslipp teknologi har ført til økt miljø bevissthet, og komparative studier mellom oljebaserte lave diesel og andre alternative drivstoff kilder. Et slikt alternativt drivstoff kilde er komprimert naturgass, som er en luktfri, ikke-korroderende gass som kan anvendes enten i væske-eller gassform. Bruken som drivstoff har vokst jevnt siden århundreskiftet, og drivstoffet gjør bedre drivstoffeffektivitet i et kjøretøy. Men forskning har vist at lav diesel er langt mer miljøvennlig og produserer mindre utslipp av giftstoffer og andre skadelige materie. Slike funn har utfordret noen skepsis rundt petroleum baserte lav diesel og dens miljømessige egnethet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/134942.html

Previous:
Next:

diesel Fuel