Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Hvordan øke drivstoff kjørelengde i en Diesel Vehicle

øke drivstoff kjørelengde i din dieselbil kan virke litt utfordrende i starten, men når du bryte det ned i små, enkle trinn, blir jobben mye enklere. Det er ganske mange ting du kan gjøre for å få bedre drivstoff kjørelengde, og noen koster svært lite penger. Sjekk med bilens produsenten før du installerer noen deler i bilens motor som kan føre til at tjenesten garanti. Instruksjoner
en

Kjøp og har en mekaniker installere spesielle diesel ytelse chips i motoren din datamaskin. Disse chips bidra til å øke kraften og effektiviteten av bilens motor, som hjelper drivstoff kjørelengde. Imidlertid kan disse prosessorene ikke settes i eldre biler uten datamaskiner for åpenbare grunner. Diesel ytelse chips kan kjøpes på http://www.parleysdieselperformance.com/site/988369/page/694621 og mange butikker som selger ytelse bildeler.
2

Bruk drivstoff tilsetningsstoffer spesielt laget for dieselmotorer. Disse kan gjøre en betydelig forbedring i bilens kjørelengde for svært lite penger. Ulike tilsetningsstoffer, kan kjøpes online på http://www.fueladditiveonline.com/og de fleste butikker som selger biltilbehør.
3

Oppdater eksosanlegg. En forestilling eksos-systemet vil redusere energien som trengs for å utvise eksos fra deg bilen, forbedre gass kjørelengde. Ytelse eksos deler kan bli funnet på http://www.dieselperformanceexhaust.com/.
4

Bytt luftfilteret i bilen ofte. De fleste mekanikere og produsenter anbefaler å bytte ut luftfilteret hver 15.000 miles for byens sjåfører og oftere i landet eller for sjåfører som ofte reiser i løpet grusveier. Kjøpe høy ytelse luftfiltre hvis du kjører mye. Kjøpe en bedre luftfilter med et lengre liv kan hjelpe deg å få bedre kjørelengde over en lengre periode. Selv om dette er sant for alle kjøretøy, er det spesielt viktig i dieselbiler, som de bruker uraffinert drivstoff. Høykvalitets diesel luftfiltre kan finnes på
5

Kjøp en premie drivstoffinnsprøytingspumpen. Hvis drivstoffinnsprøytingspumpen ikke fungerer godt, vil drivstoffet ikke brenne så jevnt og effektivt som det skal.
6

Installer spesialdesignede plater på baksiden av en trailer for å hindre drag. Disse platene kan bidra til å spare mellom tre og fem prosent på drivstoff kostnader. Disse kan bli funnet gjennom Airman Inc. på http://www.dieselboss.com/wedge.htm.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/134815.html

Previous:
Next:

diesel Fuel