Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Hvordan er det API vurdering av Diesel Fuel Beregnet?

Diesel er rangert etter ulike kriterier som brukes til å måle dens kvalitet, som kan påvirke hvor godt drivstoff brenner i en dieselmotor. Cetantallet er et viktig mål fordi brensel med lavt cetantall kan forårsake forbrenning knock, samt hvit røyk fra eksos og dårlig ytelse. Lavt drivstofforbruk kan også føre. Den API-tetthet tall er en viktig faktor ved bestemmelse av cetantallet, så vel som den samlede drivstoff kvalitet. Du trenger
Tripple bjelke balanse
Gradert sylinder
Vis flere instruksjoner
en

bestemme tettheten av et utvalg av diesel. Tetthet er massen av stoffet pr volumenhet. Måle massen av dieselolje ved å måle en mengde inn i en gradert sylinder, og deretter ved hjelp av en balanse for å måle mengden av vekt som kreves for å balansere strålen. Fordel massen, eller vekten, av den dieselbrennstoff i en gradert sylinder ved volumet av det brensel. Dette resultatet er tettheten av drivstoffet.
2

Bestem relativ tetthet av diesel. Relativ densitet er densiteten av diesel sammenlignet med en annen væske, i dette tilfelle vann. Begge væskene må også være på 60 grader for sammenligning å være nøyaktig. Fordel tettheten av dieselolje på 60 grader ved vannets tetthet ved samme temperatur, som er 0,9990 gram per kubikkcentimeter.
3

141,5 Del av den relative tetthet av diesel drivstoff, og trekker 131,5 fra dette tallet. Resultatet av denne beregningen er API-tetthet måling. Det normale for API tyngdekraften er 10-70.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/135041.html

Previous:
Next:

diesel Fuel