Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Hvordan bruke Old Engine Oil Som Fuel

Lagre på diesel kostnadene ved å bruke din gamle motor olje for å lage en billigere drivstoff. Ved å blande motorolje med diesel, kan du lage en billigere diesel løsning som vil fungere like bra. Diesel er dyrt, og du vil spare en stor sum penger ved å bruke gammel motor olje hentet gratis. Du trenger
10-gallon beholder
Paint filter
trakt
Vis flere instruksjoner
en

Undersøke oljen du planlegger å bruke for alle forurensninger, som frostvæske. Hvis noen av miljøgiftene er til stede, må du ikke bruke olje for dette prosjektet.
2

Koble en 10-gallon beholder til en maling filter system slik at oljen fra filteret strømmer inn i beholderen. Koble en stor trakt til filtersystemet.
3

Hell motorolje inn i trakten sakte nok til å filtrere oljen uten trakten overfylte.
4

Etter all oljen er filtrert, kast filteret, og måle hvor mye olje er i beholderen din. Legg så mye diesel til beholderen som det er olje.
5

Sett lokket på beholderen, og blande diesel og olje kraftig i minimum 15 minutter. Hvis løsningen ikke ser helt blandet etter 15 minutter, bland det i ytterligere 10 minutter. Fortsett blanding inntil væskene kombineres. Bruk blandingen som om det var vanlig diesel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/134994.html

Previous:
Next:

diesel Fuel