Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Slik fjerner Diesel Lukt?

Diesel, sammen med bensin, er blant de mest populære flytende drivstoff tilgjengelig på bensinstasjon. Dieseldrivstoff er utformet for å bli brukt for dieselmotorer. Dessverre har diesel en veldig sterk lukt, bli kvitt som kan presentere en liten utfordring. Lukten av diesel drivstoff stikker godt til stoffer og hud, og en enkel vask vil ikke fjerne den. Likevel, ikke kaste klærne som lukter av diesel til papirkurven. Det er mulig å bli kvitt lukt ved å følge trinnene nedenfor. Du trenger
Soap
Sitronsaft
Heavy-duty vaskemiddel
Vanlig vaskemiddel
Listerine
OdorGone
Baking soda
Håndholdt broom
Dust pan
Apple cider eddik
Spray flaske
Vis mer Instruksjoner
Fjerne Diesel lukt fra hender og klær
en

Vask hendene grundig med såpe etter varmt vann . Hvis lukten ikke forsvinner, gjelder sitronsaft til hendene. Vent ett minutt og vask hendene grundig igjen.
2

Påfør en heavy-duty vaskemiddel til diesel flekker på klærne. Gni vaskemiddel i flekkene. Legg varmt vann for å oppløse vaskemiddel.
3

Vask klær som har diesel lukt separat fra andre klær. Sjekk stoff omsorg tag og sette vanntemperaturen tilsvarende. Bruk Listerine i stedet for den vanlige vaskemiddel.
4

Spray OdorGone på stoffet mens den ennå er våt. La det tørke i en dag. Men ikke bruke tørketrommel, fordi det kan fortsatt være litt diesel igjen, og du er ikke anbefalt å utsette det for varme.
5

Vask klærne igjen med et vanlig vaskemiddel.

Fjerne Diesel Lukt fra kjøretøyets
6

Ventiler bilen. Åpne vinduer og vente i flere timer før lukten kommer ut.
7

Fordel natron i hele kupeen på bilen hvis diesel lukt lukten ikke forsvinner helt. Vent til en dag til den absorberer så mange molekyler av diesel som mulig.
8

Sweep bort natron med aa håndholdt kost og en støv pan
9

Spray eple cider eddik gjennom en sprayflaske inne i bilen og la vinduer åpen til eddik fordamper.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/134993.html

Previous:
Next:

diesel Fuel