Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

John Deere Diesel Engine Tools

John Deere produserer og gir dieselmotorer for å generere strøm til oppdrett lastebiler og traktorer , store båter og militære kjøretøy . Hvis du eier en John Deere -motoren du kan finne det nyttig å vite hvilke verktøy er nødvendig for å opprettholde kvaliteten på motoren og å utføre reparasjoner på motoren når det er nødvendig . Topplokk

å utføre vedlikehold eller reparasjoner for topplokket , trenger du en ventil guide knurler kit, en ventil sete pilot driver, en ventilspindelpakningen adapter og en ventil sete installere adapter. Andre verktøy som kreves for arbeid på topplokket inkluderer en kamaksel gear og foran olje segl installatør sett , en kamaksel foring service, en dagdriver utstyr foring driver med et håndtak og et tannhjul timing verktøy .
Motorblokk og liners

Verktøy for motorblokken og liners inkluderer timing pin, et stempel og sylinder liner høydemåler og et stempel rensesett . I tillegg til dette trenger du en ring groove slitasje gauge, en olje galleri plug verktøy , forsegle og slitasje ermet installatør , sel og slitasje ermet remover og en injeksjon pumpe timing utstyr avtrekker .
svinghjul

å utføre arbeid på Rammelagerdeksel eller på svinghjulet du trenger et svinghjul hardt verktøy , svinghjul ring gear, et håndtak med en foring sjåfør og en oljetrykksventilen foring driver. I tillegg til dette vil du også trenge en generell mekaniker verktøysett som inneholder både automotive vedlikehold og reparasjon av verktøy og felt vedlikehold av verktøy .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/134992.html

Previous:
Next:

diesel Fuel