Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Typer drivstoff for Pontiac Solstice

The Pontiac Solstice er en kompakt sportsbil produsert av Pontiac divisjon i General Motors. Den opprinnelige modellen ble introdusert i 2005, etter å ha blitt presentert for allmennheten på North American International Auto Show i fjor. Pontiac Solstice er en høy ytelse kjøretøy, med tilgjengelige motorer med høy komprimering. Disse motorene er anbefalt for bruk med høy oktan eller premium drivstoff. Premium blyfri bensin

Produsenter anbefaler bruk av premium blyfri bensin for bruk i Pontiac Solstice. Den har et høyt oktantall for å optimalisere ytelse og økonomi av høy komprimering motorer. Premium drivstoff bidrar til å redusere banket og forstyrrelser i motoren.
Standard blyfri bensin
Mens premium grade drivstoff er anbefalt for Pontiac, tillate moderne motorer har for bruk av standard drivstoff < p> Mens Pontiac anbefaler premium drivstoff for Pontiac Solstice, er det ikke nødvendig. Motorer tilgjengelig i Solstice er designet med rask responstid motor sensorer og nærkoplede katalysatorer. Disse funksjonene reagere og endre motoren og dens tid, avhengig av brenselet som blir utnyttet til å produsere en jevn tur. Imidlertid vil sjåførene som bruker standard bensin i motsetning til premie må akseptere en marginal reduksjon i akselerasjon fart og drivstofføkonomi. Ved å bruke standard drivstoff i en Pontiac Solstice, vil en sjåfør bare spare penger hvis kjøretøyet brukes midlertidig eller over korte avstander.
Mid Range blyfri bensin

Mid range bensin er blanding av premium og vanlig gass. I de fleste bensinstasjoner og utsalgssteder det ikke blir solgt som en individuell brennstoff fra en tank, men fremstilles ved kombinasjonen av de to ved pumpen. Begrepet mellomklassen bensin i forhold til Pontiac Solstice er at det gir den beste kombinasjonen av optimal motorytelse på det mest rimelig kostnad for forbrukeren. Den avanserte motorteknologi besatt av kjøretøyet tillater bruk av denne type drivstoff uten å forårsake noen problemer til motoren funksjonen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/134970.html

Previous:
Next:

diesel Fuel