Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Fjerning av svovel fra Diesel

Diesel blir ofte omtalt som en midlertidig-trinns drivstoff på grunn av sin effektivitet i forhold til bensin. Uheldigvis inneholder dieselolje betydelige mengder av svovel, som er en potent forurensende når den slippes i avgassen. Oak Ridge National Laboratory påpeker at siden 2000 Environmental Protection Agency har sponset arbeidet med å redusere mengden av svovel i diesel for å redusere sin rolle som et forurensende stoff. Forskning foregår ved institusjoner som Penn State University, der forskerne søker å forbedre på standard metode for å redusere svovelinnholdet i diesel, en prosess som kalles desulfurization. Denne prosessen innebærer å legge hydrogen til dieselolje i et lukket kammer ved temperaturer over 300 grader Celsius. Du trenger
Høy temperatur reaksjonskammeret
Svovel forurenset diesel
Reaction katalysator
Hydrogen tank
Pressure ventil
Oppvarming system
hydrogensulfid felle

Vis mer Instruksjoner
en

Sett opp en høy temperatur reaksjon kammer tåler temperaturer over 300 grader Celsius. For å fjerne svovel fra diesel, høy temperatur blanding av hydrogen, diesel og en industriell katalysator er nødvendig.
2

Fyll reaksjonsbeholderen med svovel-forurenset dieseldrivstoff, og tilsett reaksjonskatalysator i drivstoffet . Reaksjonen vil avhenge av mengdene av hydrogen og svovel i reaksjonsbeholderen, og ikke mengden av dieselolje i seg selv eller den mengde katalysator som brukes -. Selv om mer katalysator vil føre til en mer fullstendig reaksjon

3

ved en hydrogen-tank til reaksjonskammeret med en trykk-ventil. Hydrogenet vil være under høyere trykk enn diesel, og når den ventil som forbinder de to tankene blir åpnet hydrogen vil strømme fritt inntil reaksjonen er fullført.
4.

Koble varmesystemet til reaksjonskammeret . Strømkilden vil måtte være ganske robust, som temperaturene som kreves for at reaksjonen skal lykkes, og det svovel som skal fjernes er i overkant av 300 grader Celsius.
5

åpne lufteventilen på reaksjonen Fartøyet som fører til en hydrogensulfid-felle. Svovelet i diesel vil reagere med hydrogen ved høye temperaturer for å danne hydrogensulfidgass, som kan tappes for å redusere svovelinnholdet av dieseldrivstoff.
6

Aktiver oppvarmingsmekanisme og oppvarming av innholdet i reaksjons-kammeret til minst 300 grader Celsius. Når temperaturen overskrider denne målestokk, åpner trykkventilen mellom reaksjonskammeret og hydrogen tanken for å innføre hydrogen i systemet, som så vil reagere med svovel i nærvær av katalysatoren til å danne hydrogensulfidgass.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/134971.html

Previous:
Next:

diesel Fuel