Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Hvordan Mix gass Med Diesel Fuel for å tynne den

Mixing gass og diesel er en ny måte å øke drivstoffeffektiviteten. Dieselolje ikke fullt brenne i de fleste motorer imidlertid bensin kan tilsettes til blandingen for å virke som en kjemisk tennpluggen. Den ekstra forbrenning av bensin kan bidra antennes resten av dieselolje til overs etter at den innledende forbrenning av diesel-prosessen. Forholdet mellom gass til diesel avhenger av kjøretøyet for eksempel; lastebiler trenger mer gass enn en bil. Du trenger
Gass container
trakt
Måling bøtte
Vis flere instruksjoner
en

bestemme forholdet mellom diesel til gass du trenger ved å vurdere bilen den skal brukes i. Hvis det er en bil, trenger du en enkel 50-50 blanding mens en lastebil eller andre tunge kjøretøy vil trenge en 85 prosent gass og 15 prosent diesel mix.
2 < p> Hell diesel inn i måling bøtte og markere hvilket nivå det kommer. Hell diesel inn i en tom boks gjennom en trakt. Hvis du blander for en bil og deretter fylle måle bøtte med samme mengde gass. Hell dette i kan du bare fylt med diesel. Du har nå en diesel-gassblanding egnet for en bil.
3

Bestem på den totale mengden drivstoff du trenger, for eksempel 10 liter. Multipliser dette tallet med 0,85. Dette vil gi deg hvor mye gass du trenger å helle til din måling bøtte. Deretter multiplisere det samme antallet (10 liter) med 0,15 for å finne ut hvor mye diesel du vil legge til gassen. Hell denne diesel inn i kan du bare strømmet gassen inn. Du har nå en diesel-gassblanding egnet for en lastebil eller andre tunge kjøretøy.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/134972.html

Previous:
Next:

diesel Fuel