Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Hva er fordelene med Diesel Trucks?

Det er mange fordeler med å kjøpe en diesel lastebil i stedet for en med en bensinmotor. År siden, ble dieselmotorer utskjelt så høyt, skitne og tungvint. Denne stereotypien ikke lenger passer. Dagens dieselbiler er stille, ren og elegant. Sammenlignet med bensinmotorer tilbyr diesel økt drivstofføkonomi, renere utslipp, økt slepekraft, enklere vedlikehold og høyere verdi oppbevaring. Økt Fuel Economy

Diesel inneholder mer energi per gallon enn bensin, noe som betyr at dieselmotorer kan produsere mer strøm mens du bruker mindre drivstoff enn en bensinmotor. Det er av denne grunn at dieselmotorer gjennomsnittlig 20-30% bedre drivstofføkonomi enn tilsvarende biler med gassmotorer.
P Hvis prisen på gass og diesel var identiske, med en dieselmotor ville redde sjåføren $ 1500 eller mer i drivstoffkostnader for hver 100.000 miles av kjøring, ifølge bransjens anslag.
renere utslipp

Teknologiske fremskritt har økt renhold av dieselbiler. Høytrykks direkte innsprøytning systemer gjør dieselmotorer mer effektive for å redusere klimagasser ved forbrenning. Spesielle partikkelfilter stoppe de fleste av sotpartikler fra å bli sluppet ut i luften. Også har fremskritt redusert mengden drivstoff som kreves for forbrenning, noe som betyr at dieselmotorer brenne mindre drivstoff og dermed slipper ut mindre karbondioksid enn bensin biler.
Økt slepekapasitet

Økt dreiemoment er en av de største fordelene til dieselmotorer. Mens bensin biler generelt har høy forekomst av hestekrefter, dieselmotorer generelt har langt mer dreiemoment. Dette gjør dem i stand til å trekke eller slepe større belastning.

Bilberging er vanskelig på en motor, men diesel har blitt designet for å håndtere de ekstra belastninger. Opererte under identiske tauing forhold vil bensinmotorer slites ut dobbelt så raskt som dieselmotorer. Også, forutsatt at kostnadene for bensin og diesel var de samme, dieselmotoren ville spare mer enn $ 2500 i gass per 100.000 miles i forhold til bensin motor tauing samme belastning.
Enkelt vedlikehold

Fordi dieselmotorer fungere annerledes enn bensinmotorer, de trenger service sjeldnere og krever mindre kompliserte reparasjoner. De også vare lenger i gjennomsnitt enn bensinmotorer gjøre.

Dieselmotorer ikke krever kompliserte bensininnsprøytning eller tennplugger. Dette eliminerer enhver mulighet for tenning svikt og reduserer mengden av motordeler som trenger vedlikehold.

Gass enheter brenne mye varmere enn diesel enheter, noe som reduserer deres levetid. Når riktig omsorg for, kan dieselmotorer kjøre i mer enn 250.000 miles.
Verdibevaring

Mange mennesker kan avgjøre mot dieselmotorer grunn av den opprinnelige høyere kostnaden ved å kjøpe kjøretøyet. Imidlertid vil den økte drivstofføkonomi og reduserte vedlikeholdskostnader betale for motoren over tid. Når diesel eierne bestemmer seg for å handle med eller selge sine kjøretøy, de vanligvis finne at deres biler er verdt mer enn tilsvarende modeller med bensinmotor. Det er en økende etterspørsel etter brukte dieselbiler som forbrukere realisere de mange fordelene med å eie denne type kjøretøy.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/134810.html

Previous:
Next:

diesel Fuel