Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Hvordan lage Diesel Med Motor Oil

Diesel drivstoff kan være kostbart, spesielt i dagens økonomi. Flere mennesker er på utkikk etter måter å spare penger, spesielt på å fylle opp sine biler. En måte å gjøre dette på er å ta brukt motorolje og resirkulere den tilbake i diesel som du kan bruke i bilen. Dette er en relativt enkel og kostnadseffektiv måte å både beskytte miljøet mot spillolje og spare litt penger når du fyller opp bilen eller lastebil. Du trenger Brukte motorolje
To 15-gallon High Density Polyetylen beholdere (HDPE) selg Electric drivstoffpumpe med innebygd filter
Black markør
Standard diesel
Metal pan
Vis flere instruksjoner
Turning drivstoffet med olje
en

Skaffe brukt motorolje. Dette kan være avfall motor olje fra olje endringer fra egne biler eller fra andre folkeslag. Du kan også be verksteder for enhver spillolje de kan ha på hånden.
2

Samle brukt motorolje i en av HDPE beholdere, etter å ha undersøkt det å sikre at den er fri for forurensninger som vann eller frostvæske. Du bør være i stand til å se eller lukte disse miljøgiftene hvis de er tilstede i oljen.
3

Varm oljen ved å la en av aluminium beholdere i solen for et par dager. Beholderen vil trekke varme til motorolje, slik at det å varme opp til like under kokepunktet. Det er viktig å holde oljen fra å nå kokepunktet, da dette ville gjøre det vanskelig å filtrere.
4

Plasser sugeslangen enden av drivstoffpumpe i beholderen med olje og koble den andre enden til den andre tomme beholderen. Sakte filtrere oljen ut av den første container, gjennom drivstoffpumpen og inn i det tomme beholderen.
5

Filter all oljen fra den første container. Måle mengden i den andre beholderen ved å markere side med sort tusj.
6

Mål opp samme mengde diesel som filtrert olje og hell i et metall pan. Mengden av olje og diesel skal være 50/50.
7

Hell diesel i olje og rør blandingen i 20 til 30 minutter for å sørge for at det er godt blandet. Når blandet, er diesel klar til bruk

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/135012.html

Previous:
Next:

diesel Fuel