Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Hvordan forbedre drivstoff kjørelengde på en Power Stroke 6,4

Utstyrt i utvalgte full størrelse Ford pickup-modeller, er den 6,4-liters Strøm Stroke stand til å produsere 350 hestekrefter og 650 pounds av dreiemoment. Med denne typen makt for hånden, kan din Ford håndtere nesten alle oppgaver satt før det. Det eneste hinderet som kan vise seg skremmende er at for å oppnå stor drivstoff kjørelengde. Den mindre-enn-stellar drivstoff kjørelengde på 6,4-liter Strøm Stroke skyldes, delvis til utslipp kontroller som krever små mengder drivstoff som skal sprøytes inn i eksosen for å brenne bort sot. Det er imidlertid måter å forbedre lastebilens drivstofføkonomi. Instruksjoner
en

Utfør jevnlig vedlikehold på 6,4-liter Strøm Stroke diesel. Viktigst, skifte olje på rutinemessig basis (ca hver 3000 miles, spesielt hvis du gjør tunge slepe eller hale). Bytte din gamle motorolje for en høykvalitets syntetisk. Dette vil tillate Power Stroke å kjøre på en mer effektiv nivå, og på den måten forbedre drivstoff kjørelengde.
2

Fjern luftinntaket og luftfilteret fra Fords diesel og erstatte dem med en inntak og filter spesielt utviklet for høy ytelse. Den nye inntaket vil være bredere og gi rom for en større flyt av kald luft til motoren din. Filteret vil også være konstruert for å tillate en øket luftstrøm samt rense luften mer effektivt enn det gamle filteret. Med en større mengde av ren luft tilgjengelig for din 6.4 Strøm Stroke, vil du begynne å se bedre drivstoffeffektivitet.
3

Vurdere å fjerne aksjen eksosanlegg fra Ford pickup. Fordi eksosen er smal og har flere svinger, er større belastning satt på Power Stroke lokomotivet som forsøker å presse avgassene ut. Bytt ut den gamle eksos med en ny, performance eksos. Velg en ny eksos som er bredere og har færre svinger, noe som vil redusere arbeidsbelastningen på motoren og la den kjøre med større drivstoffeffektivitet.
4

Bruk din Ford lastebil cruise control når det er mulig. Diesels operere mest effektivt når de kjører på et konstant turtall (revolusjonen per minutt). Også, på motorveien, kan du prøve å sette cruise control under 65 km /h, som noe høyere kan drastisk redusere drivstoff kjørelengde. En annen fordel med cruise control er at det vil hjelpe deg å unngå plutselige utbrudd av fart som til slutt reduserer antall miles per gallon.
5

Fyll Fords tank med kvalitet diesel. Drivstoff som er forurenset eller har vann i det vil gjøre Power Stroke motoren kjøre mindre effektivt og kanskje til og med skade den. En høyere kvalitet drivstoff, mens det kan koste mer, vil hjelpe deg å oppnå bedre kjørelengde og beskytte motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/134862.html

Previous:
Next:

diesel Fuel