Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Tips for PPE Duramax

The PPE Duramax race fuel valve er et produkt som er produsert av Duramax , som er en underavdeling av Detroit , Michigan - baserte General Motors Company. Duramax spesialiserer seg på dieselmotorer for både traktorer og lastebiler . Kunnskap om ulike tips om PPE Duramax kan hjelpe med bruk av ventilen. Funksjoner

PPE Duramax ventil funksjoner for å redusere jernbane diagnostiske feilkoder ( DTC ) som har redusert drivstoff press. Et eksempel er kode P1093 , som er karakterisert ved redusert brennstoff trykket med kraften regiment. PVU Duramax holder også drivstofftrykket av dieselmotorer jevn og kontroll når full gass oppstår . Ventilen holder opp spesifisert press på drivstoff selv med ekstremt varme program forbedringer og er i stand til å brenne bort noen ekstra drivstoff for sprøytebrukere.
Fuel

PPE Duramax ikke tillate noen drivstoff til å reise tilbake til bensin tank, som gjør hele beløpet av drivstoff skal være tilgjengelig for bruk selv i tider med de mest aggressive krav til ytelse .
Kompatibilitet
< br >

PPE Duramax ventilen er kompatibel med alle og alle Duramax diesel lastebiler som ble produsert i årene 2001 og begynnelsen av 2004 . Løpet drivstoff ventil veier ca 2 kg. og kan enkelt installeres på mindre enn fem minutter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/134996.html

Previous:
Next:

diesel Fuel