Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Hvordan Prime Dieselmotorer

Det er noen situasjoner der du kan få luft i drivstoff linjene i en dieselbil: når du bytter deler av drivstoffsystemet, og når du går tom for drivstoff på veien. I begge tilfeller får å kjøre igjen, må du prime dieselmotor. Instruksjoner
en

Bestem hva slags drivstoff primer er installert i bilen din. Du kan ha en self-priming motor, en manuell pumpe, et stempel stil grunning pumpe eller en grunning spak. Hvis du har en self-priming motor, gå videre til trinn to. Hvis du har en manuell pumpe, gå videre til trinn tre.
2

Sett nøkkelen i tenningen. Slå av motoren til å starte og la motoren å snu flere ganger. Gjenta denne prosessen til bilen starter. The self-priming motor trekker drivstoff fra bensinpumpen gjennom linjene inn i motoren uten manuell hjelp.
3

Åpne panseret og finne heisen pumpe i motoren din satt opp. Det installeres et sted mellom drivstofftanken og drivstoffilteret, og det er trolig nær drivstoff filter, avhengig av merke og modell av din dieselmotor.
4

Identifiser hva slags primer er på heisen pumpen. Det kan være en spak på siden av toppen av pumpen eller en sylinder med en gummi-knapp som stuper. Åpne luftventilen på ut går drivstoffslangen og pumpe spak eller knapp stempelet til drivstoff spruter ut uten luft hull. Lukk lufteventilen.
5

Kom i førersetet og vri tenningen for å starte for å sikre at motoren fanger. Hvis den ikke gjør det, gjentar Trinn 4. Det kan fortsatt være en luftlomme i linjen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/134826.html

Previous:
Next:

diesel Fuel