Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Kan Cold Diesel størkne?

Diesel består av midlere destillater, som er petroleumsprodukter forbindelser. Noen ganger er det kombinert med bio-diesel, et drivstoff utvunnet av vegetabilske og animalske fettstoffer, for å produsere et drivstoff som er renere forbrenning og mindre skadelig for miljøet. Nummer 2 grade diesel - også kjent som road diesel - congeals ved temperaturer under 20 grader Fahrenheit, noen ganger gjør bruken vanskelig i bitende kalde regioner. Årsak

En mer stabil drivstoff enn bensin eller parafin med et flammepunkt på 120-160 F, er diesel tyngre og blir tykkere når det er kaldt på grunn av separasjon av voks den inneholder. Dette er kjent som voks dropout. Ikke bare er drivstoff for tykk til å reise gjennom dyser inn i forbrenningskammeret i motoren for å bli antent, men den voks frafall raskt tetter filtrene, forkorte deres levetid. Diesel kan også fryse i drivstoff linjen ved ekstreme temperaturer
Tilsetningsstoffer

Produkter kan legges til diesel å heve cloud point -. Det punktet hvor voks dropout begynner skje - forårsaker den til å forbli frittflytende ved lavere temperaturer. Disse tilsetningene er blandet med drivstoff i bilens bensintank, vanligvis strømmet inn fra toppen for å tillate grundig kombinasjon. Tilsetningsstoffer vil ikke løsne drivstoff som allerede er stivnet, men kan i noen tilfeller hindre jevning før det skjer.
Oppvarming Oil

Number 1 klasse diesel har en lavere størkne punkt enn nummer 2 klasse, og er oftest brukt som fyringsolje på grunn av dette. Det noen ganger er blandet med road diesel for å redusere påvirkningen av kaldt vær på dieselmotorer. Selv om stivnepunkt skjer ved lavere temperaturer, er det ikke immun mot stivnet ved temperaturer på -60 grader.
Forholdsregler

Dieselmotorer ofte sitter igjen kjører, eller tomgang , når temperaturen er forventet å falle under blakningspunkt av drivstoffet. Størknet drivstoff resulterer i motorer som ikke vil starte før temperaturer klatre og drivstoffet tynner ut igjen. For fyringsolje, blir at tanker og forsyningslinjer isolert, og selv lukket og oppvarmet av en lyspære i ekstreme tilfeller, reduserer sannsynligheten for oppvarming svikt under farlig kaldt vær.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/135040.html

Previous:
Next:

diesel Fuel