Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Hvordan Winterize jeg Diesel Fuel?

Klargjøre dieseldrevet utstyr for vinterens ankomst er en viktig oppgave. Hvis motoren din skal sitte uvirksom i flere måneder, for eksempel en båt som er blitt trukket ut for vinterlagring eller gård /anleggsmaskiner som ikke vil bli brukt igjen til våren, må du winterize drivstoff. Det er noen enkel oppgave å utføre og ikke veldig dyrt. Fersk Fuel
p Hvis drivstofftanken er mindre enn full, fyll den med de ferskeste drivstoff tilgjengelig. Kjøpe det fra en hvilken som helst forhandler som selger store mengder eksempel en truck stop som Petro eller Flying J. Disse stedene selge tusenvis av liter diesel daglig og er alltid mottar leveranser av fersk drivstoff til å fylle sine aksjer. Fyll en jerry kan eller to, og toppen av tanken din. Hvis båten fortsatt er flytende, ta spesielt vare du ikke søler drivstoff i vannet.
Biocide & Fuel Stabilizer

I motsetning til enkelte petroleumdestillater, inneholder all diesel en liten mengde vann. I grenseområdet dannes når vann og brensel adskilt, alger og bakterier begynne å vokse og formere seg. Når de dør, faller de til bunnen av drivstofftanken. Over tid skaper dette opphoping sedimenter som kan tette drivstoff filtre /injektorer og til slutt gjøre alvorlig skade på motoren. Legge til et biocid dreper alger /bakterier og hindrer deres gjenvekst. Bensinstabilisator bidra til å forebygge de parafiner i diesel fra separering og skape slam.
Diesel drevne biler og pickups.

EPA-mandat ultra-lav svovel diesel har ulike kjemiske egenskaper enn de eldre formuleringer det erstattet. Det lave svovelinnhold fører brenselet til å begynne å gele ved høyere temperaturer. Mange raffinerier endre deres vinter diesel blander å delvis løse dette. Men du bør utføre noen kloke handlinger som well.Top av drivstofftanken så ofte som mulig. Ferskere drivstoff har mindre tendens til gel ved lavere vinteren temperatures.Consider legge en diesel drivstoff additiv /balsam. Noen av disse produkter inneholder et biocid i tillegg. Sjekk med din bilforhandler eller serviceverksted. De kan anbefale en bestemt merkevare basert på motorens produksjon eller de spesifikke vinter værforholdene der du bor.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/134821.html

Previous:
Next:

diesel Fuel