Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Kjemikalier brukes til å lage biodiesel

Biodiesel er en av de mange typer drivstoff alternativ som kan potensielt erstatte ikke-fornybare bensin. Siden det er ingen mangel på vegetabilsk og animalsk fett, kan biodiesel gir den perfekte fornybar kilde til drivstoff. Men er biodiesel ikke miljøvennlig, så selv dette drivstoffet kan ha til slutt byttes ut. identifikasjon

Biodiesel er en type drivstoff som brukes til å drive visse typer kjøretøy, inkludert fly, biler og tog. Biodiesel kan være et billigere drivstoff kilde, og det er en fornybar energikilde, men biodiesel også har en negativ innvirkning på miljøet. Derfor ser det ikke ut til å være den hellige gral av alternativt drivstoff.
Talg

Talg er en av de kjemikaliene som biodiesel er avledet. Talg er biff eller fårekjøtt fett. Talg, som er fett som finnes i loins og nyrer av visse dyr. Dette talg er smeltet og ulmet for å fjerne overflødig væske, slik at talg bak som skal brukes.
Vegetabilsk olje

Et alternativ til talg er vegetabilsk olje. Vegetabilske oljer er fett avledet fra fett gjennom en prosess med smelting og småkoking anlegget. Denne oljen brukes vanligvis i matlaging. Mens noen biler kan bruke rett vegetabilsk olje, er biodiesel en ombygd form for vegetabilsk olje.
Ester

Uansett hvilken olje brukes til å lage biodiesel, oljen må bli omdannet til ester. Esteren er en kjemikalie som dannes ved kondensering av den vegetabilske olje eller talg. Dette etterlater et kjemisk stoff som kan brukes som drivstoff.
Petrodiesel

petrodiesel er en annen form for Diesl. Fra petroleum destillater er kombinert med biodiesel for å danne et mindre kostbart brensel. Dette er en kraftig type drivstoff som ofte brukes i fly og rase biler. Eksosen fører alle slags helseplager som skader på hjertet og lungene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/134801.html

Previous:
Next:

diesel Fuel