Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Hvordan Turn Your vegetabilsk olje avfall til Diesel

Din vegetabilsk olje avfall kan brukes til å kjøre en diesel bil. Det er en innovativ måte å kutte av fossilt drivstoff forbruk. Det som trengs er å samle stekt og brukt olje, normalt tilgjengelig i lokale restaurans, og går det gjennom en av oljen konvertere prosessorer og /eller pakker. Du vil få en biodiesel brukbare nesten for hver dieselbil, enten bil eller lastebil. Ifølge US Department of Energy, er biodiesel lave kostnader og biologisk nedbrytbart, dens ressurser er reproduserbare og fornybar, reduserer det forurensning og reduserer den naturlige forringelse av dere motor (Se Referanser 1). Du trenger
kjøretøy med dieselmotor
Vegetabilsk olje konvertering kit eller prosessor
sylindriske pumpe med fleksibelt rør
4-6 plast potter
to større plastbeholdere
4-5 micron filtre
Big dørslag
Vis flere instruksjoner
en

Kjøp, online eller fra bestemte selskaper, f.eks Frybrid vegetabilsk olje Systems, en grønnsak

konvertering kit. (Se Referanse 2)
2

Installer en vegetabilsk olje konvertering kit og legge til rette for en ny lagring kammer. Pass på å forberede en bryter slik at du kan utveksle fra en bensintank til den andre. (Referanse 1 & 3)
3

Finn en kilde til avfall vegetabilsk olje. Supermarked og restauranter er generelt villige til å gi det bort gratis. (Referanse 1 & 3)
4

Stikk enden av den sylindriske pumpe i kilden for avfall vegetabilsk olje, deretter plassere røret inne i en av de tomme plastbeholdere. Den samme prosessen må gjentas til du er fornøyd med mengden av olje som samles inn. (Referanse 1 & 3)
5

Filter de innsamlede olje, fjerne alle partikler, og sette den i plast potter. Før sette den vegetabilske olje i dieselmotoren, være sikker på at alle partiklene er fjernet fra oljen. Når oljen samles i plast pouts, helle oljen gjennom den store dørslag inn i en av de større plastbeholdere. La oljen bosette for noen dager. Ved hjelp av pumpen, passerer oljen gjennom micron filter og overføre den fra første store plast sylinderen til den andre. (Referanse 1 & 3)
6

Legg enden av pumpen i den filtrerte vegetabilsk olje, og legg enden av fleksible rør direkte inn i vegetabilsk olje tank. Snu pumpen for å overføre oljen til tanken. (Referanse 1 & 3)

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/134954.html

Previous:
Next:

diesel Fuel