Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Direkte Vs . Indirekte Injection Diesel Motors

En diesel motor kan bruke enten en direkte eller en indirekte bensininnsprøytning. Disse to systemene varierer med hensyn til hvordan de antennes , deres utnyttelsesgrad og deres drivstofføkonomi . DI og IDI Systems

I en direkte innsprøytning , eller DI , system drivstoffet sprøytes direkte inn i hoved forbrenningskammeret og antennes . Derimot, en indirekte innsprøytning , eller IDI , system spray drivstoffet først inn i en pre -combustion kammer , hvor tenningen skjer før den spredte seg inn i de viktigste forbrenningskammeret.
Utnyttelse Factor

utnyttelse faktor er evnen til en dieselmotor for å ha røk - fri forbrenning . IDI systemer har en verdi utnyttelse av omtrent 80 prosent fordi drivstoffet allerede er antent før den når hoved forbrenningskammeret. DI -systemer har en tendens til å ha en lavere bruksverdi , på 50 til 80 prosent , avhengig av bestemt type system .
Kompresjonsgrad

DI og IDI systemer har ulike forbrenningskammeret former. Formen på forbrenningskammeret i en IDI system gir det mer termisk virkningsgrad enn DI design, som i sin tur gir det litt bedre drivstoffeffektivitet .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/134998.html

Previous:
Next:

diesel Fuel