Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Hvordan filter som brukes Motor Oil & Make Diesel Fuel

Diesel motorer kjøres på en spesiell drivstoff som er egentlig en blanding av bensin og olje. Brukt motorolje kan filtreres og blandes med eksisterende diesel som et additiv som vil fordoble utbyttet av drivstoffet. Ved hjelp av gamle motor olje og blande det for diesel har ganske mange fordeler i å spare tid og penger, samt å hjelpe miljøet. I stedet for å lete etter en måte å resirkulere eller avhende brukt motorolje, kan du bruke det i drivstofftanken av samme kjøretøy det kom ut av (så lenge bilen er diesel drevet). Du trenger Brukte motorolje
Stor trakt
15 gallon HDPE beholder (e)
Ny maling filtrering system
PVC kontakter
Vis mer Instruksjoner

en

Undersøk olje som du skal bruke for dette prosjektet. Sørg for at den ikke har noen flytende forurensninger du kan se eller lukte. Noen forurensninger vanlig i olje fra motorskade inkluderer vann og frostvæske. Hvis oljen har noen av disse komponentene i det, ikke bruk det for dette prosjektet.
2

Koble 15 gallon beholder til malingen filter system, slik at produksjonen av filteret går inn i beholderen . Koble filter system til den store trakten anskaffet for dette prosjektet.
3

Sakte hell brukt motorolje ut av beholderen inn i trakten system. Pass på å ikke overfylle trakt, og gi tid for væsker å behandle gjennom trakten og filteret, til 15 gallon beholder.
4

Når du har filtrert all oljen på denne måten for denne beholderen, kast det brukte filteret. Koble filter system fra 15 gallon beholder og måle mengden av olje ved hjelp av markører på siden av beholderen.
5

Tilsett samme mengde diesel i beholderen som du har olje. For eksempel, hvis beholderen har nå 5 liter filtrert brukt motorolje, vil du legge til fem liter diesel til beholderen.
6

Sett hetten på 15 gallon beholder og begynne blande diesel og brukt olje blanding. Et minimum blandetid på 15 minutter er nødvendig. Dersom oppløsningen ikke synes å være fullstendig blandet på dette tidspunkt, da den skal blandes i ytterligere 15 minutter. Gjenta til løsningen er helt blandet.
7

Legg denne løsningen til bilen din som du ville vanlig diesel. Den er klar til å gå.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/134813.html

Previous:
Next:

diesel Fuel