Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Forskjellen mellom Farget Diesel Fuel & Clear

Ifølge Sea Magazine nettsted, fargestoffer lagt til diesel å betegne den skattemessige status en bestemt drivstoff , fargestoffer også brukes til å identifisere hensikten en diesel kan brukes til . Svovel

Sea Magazine rapporterer klar, eller ikke farget diesel er veien kjøretøy klasse diesel tilgjengelig for salg på bensinstasjoner med lavt svovelinnhold nivå . Høy svovel diesel er farget rød og er vanligvis ikke tilgjengelig for kjøp av allmennheten .
Bruker

Diesel farget rød beskattes ikke i USA av IRS og brukes for hjem oppvarming og off road utstyr . Dieseldrivstoff også er farget blått når den skal brukes ved amerikanske regjeringen kjøretøyer. Clear diesel tilgjengelig for allmennheten er underlagt skatter pålagt av skattemyndighetene og ofte brukt for biler, lastebiler og lystbåter .

Fargestoffer

InspectApedia nettstedet rapporter har det ikke vært påvist sammenheng mellom fargestoffer som brukes for å markere annerledes former for diesel og tapt ytelse. Fjerning av fargestoff fra diesel er en straffbar handling.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/134889.html

Previous:
Next:

diesel Fuel