Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Hvordan Prime en drivstoffilter Water Separator

Grunning er en aktivitet som er nødvendig for all forbrenning og kompresjon motorer, men priming et drivstoffilter med vannutskiller er spesifikk for dieselmotorer. Dieseldrivstoff tendens til å absorbere mer vann enn bensin gjør, og en vann-separator tillater at vann kan renne ut av dieselolje uten blokkering av motoren og forårsaker kostbare reparasjoner. Instruksjoner
en

Finn vannutskiller. I de fleste dieselmotorer, det ligger på drivstoffilter. I noen er det en integrert del av dieselfilter, så endrer de filtre avtaler med vannutskiller. Hvis bilen din har den siste delen, endre dieselfilter og hoppe til trinn tre.
2

Slå petcock på vannutskiller til venstre for å drenere vannet. Det er en liten ventil i bunnen av drivstoffet filter koblet til lagertanken for vann. Du vil sannsynligvis være i stand til å se vannet gjennom lagertanken. Snu petcock tilbake til høyre for å forsegle vannutskiller igjen. Noen lastebiler og dieselbiler har et lys som forteller deg når vannutskiller må tømmes, og noen bare forventer at du skal gjøre det sammen med vanlig oljeskift og tjenester.
3

Prime drivstoffilteret. Noen dieselmotorer har en self-priming system som bare krever at du trekker motoren rundt med tenning før den fanger og holder på. For andre, pop panseret og finn drivstoffilter. Brukerhåndboken vil ha informasjon om hvorvidt systemet er selvsugende eller ikke. Hvis du ikke har en selvprimende drivstoffsystemet, gå videre til trinn 4..
4

Slå luften avluftningsventilen på utgående drivstoff linjen mot klokken bare til det er løst. Pump primeren håndtak ved siden av filteret eller primer ventil på toppen av filteret inntil luften stopper frese ut av linjen, og stram lufteventil. Det kan ta flere pumper for å presse all luft ut og klargjøre filteret helt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/134829.html

Previous:
Next:

diesel Fuel