Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

History of the Diesel Mercedes Benz

Oppfunnet av Rudolph Diesel, spilte dieselmotoren en viktig rolle i utviklingen av bilen. I 1897 opprettet Diesel sin første motor. Hans grunnleggende konseptet var å finne opp en motor som styres bedre effektivitet enn dagens dampmaskiner på hans tid, som deretter kjørte på 12 prosent effektivitet. Diesel motor komprimert og oppvarmet luft. Utformingen deretter injisert brennstoff inn i stempelkammeret med den oppvarmede luften. Den oppvarmede luft antente brennstoff, forårsaker forbrenning og tvinge stempelet nedover .. History of the Diesel Engine

Mercedes-Benz har en sammensatt historie som begynte på slutten av det 19. århundre. Selskapet representerer en av de mest innovative og industriell bilprodusenter - direkte påvirker utviklingen av bilen. Et godt eksempel på dette er hvordan Mercedes-Benz tok konseptet av dieselmotor og oppfant diesel-drevet bil. Gjennom midten og slutten av det 20. århundre, produserte selskapet en rekke dieseldrevne biler.
De 260D

Mange ingeniører tenkte høyt om Diesel motor design. Når Mercedes-Benz tok sin idé og bygde 260D i 1936, endret selskapet bil. De 260D gjenoppfunnet bil som det representerte den første serieproduserte dieseldrevne personbil. Mercedes-Benz 260D inneholdt en Bosch bensinpumpe som tillot turtall opptil 3000 rpm og produserte 45 hestekrefter. Den 260D høye drivstoffeffektivitet var spesielt populær blant drosjesjåførene. Noen versjoner av 260D var på veien forbi den andre halvdel av det 20. århundre.
The 200D og 240D

200D, og ​​andre lignende modeller , var favoritter i 1960. En av de viktigste årsakene til disse diesel-drevne sedan å selge nesten 400 000 enheter i løpet av dette tiåret var på grunn av Mercedes-Benz sammenkobling bilen med automatgir. Selskapets innføringen av 240D i 1974 omdefinert sjåførers ideer med høy ytelse i dieselmotorer. Den 240D var det første femsylindret dieselmotor og, i noen modeller kan skilte med en effekt over 200 hestekrefter.
Produksjonstall

i 1970, Mercedes -Benz fant dieselmotor spesielt viktig å sin amerikanske salgstall. Faktisk var cirka 70 prosent av Mercedes-Benz sin amerikanske salget i 1970 dieseldrevne biler. I 1981 solgte fire av fem Mercedes-Benz i Amerika var dieselmotorer. Men dette var toppen av Mercedes-Benz diesel i USA. Salgstallene svekket i 1980. Ved det 21. århundre, var bare ca 5 prosent av Mercedes-Benzes solgt i USA dieselmotorer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/135033.html

Previous:
Next:

diesel Fuel