Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Hvordan lage Diesel fra brukt motorolje

Resirkulering brukt motorolje til diesel er effektiv måte å spare både penger og miljø. Brukt motorolje kan generere kvalitet energi, hvis behandles, lagres og håndteres med forsiktighet. Du trenger Brukte Motor Oil
Two Black Aluminum Beholdere selg Electric Fuel Pump With A sugeslangen
Fuel Injection Filter
kondensator
Vis mer Instruksjoner

en

Samle avfall motorolje (WMO) i en svart, aluminium container og la den i den varme solen i noen dager, fargen og typen av beholderen vil bidra til å trekke varme i oljen, uten å nå kokende punkt. Oljen skal aldri nå kokepunktet, den skal nå like under det punktet hvor det er røyking. Hvis motoren olje koker, vil det gjøre det vanskelig å filtrere, og du vil sitte igjen med overflødig tjære og slam.
2

Bruk en elektrisk inline drivstoffpumpe kjøpt fra en auto butikken for å filtrere det varme olje gjennom en innsprøytning filter. Du kan hindre pumpen fra å samle slam ved å holde sugeslangen av bunnen av beholderen. De fleste pumpene vil ha en innebygd pre-filter. Filtrere oppvarmet olje i en separat og ren beholder, fjerne eventuelle partikler som kan ha sivet gjennom.
3

Rens filteret ved tilbake spyle den med bensin. Dette vil bevege seg langs den filtreringsprosessen ved å rense olje. Du kan gjøre dette ved å sette filteret i revers og skyve sugeslangen i en gryte fylt med gass. En ren strøm av væske vil sirkulere når dette trinnet er fullført. Filter seks eller syv ganger for å bryte oljen ned til mikron-størrelse enheter.
4

Du kan også bruke en kondensator som vil fordampe noe av oljen. For mye kondens vil resultere i tap av diesel gjennom fordamping, men så bruke dette trinnet i moderering. Du har nå konvertert brukt motorolje til diesel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/134879.html

Previous:
Next:

diesel Fuel