Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

The History of Biodiesel Fuel

Biodiesel er et alternativt drivstoff for biler og hjem oppvarming laget av etanol , andre planteoljer eller animalske biprodukter som brukt fett fra matlaging . Til forskjell fra petroleum, er det et rent -brennende brensel . Rudolph Diesel og tidlig Biodiesel

Rudolph Diesel , som oppfant kompresjonstenningsmotor , nå kalt dieselmotor , gjorde mye av arbeidet med drivstoff laget av vegetabilsk olje og peanøttolje . Han var interessert i fordel bøndene kunne høste ved å bruke sine egne produkter som drivstoff .
Henry Ford og Biodiesel Fuels

Henry Ford har slått sin Model T bruke biodiesel drivstoff , laget spesielt etanol fra mais . Han ønsket å drive alle bilene sine på denne måten , men fyringsolje ble lett tilgjengelig og billig og vant markedet. Under andre verdenskrig , da petroleum var knappe, ble det fornyet interesse for biodiesel drivstoff , men jo høyere viskositet av biodiesel menes motorer på den tiden ikke kunne bruke den.

Moderne Biodiesel

Transesterification , den nåværende prosessen som fete oljer er konvertert til alternative drivstoff , ble først foreslått i 1937 og brukes i dag til å lage biodiesel . Den biodiesel industrien begynte å gjenopplive i 1980 og 1990 , med mer enn en milliard gallons produsert per år på det nåværende tidspunkt .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/134898.html

Previous:
Next:

diesel Fuel