Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Om Dieselmotor Utslipp

Med sin kombinasjon av energieffektivitet og makt, er diesel teknologi som brukes av de fleste amerikanske kommersielle lastebiler, samt de fleste gården og anleggsmaskiner, frakt lokomotiver, og mange marine fartøyer. Som et resultat, representert diesel-22 prosent av det amerikanske oljebaserte karbondioksidutslipp og med 2005. Forbedret teknologi

Eldre dieselmotorer brukt en mekanisk pre-combustion prosess for å blande drivstoff og luft, som fører til ufullstendig forbrenning og mer skadelige eksosutslipp. Men nyere dieselmotorer bruker en direkte bensininnsprøytning å bedre kontrollere forbrenningsprosessen og utslipp. Dieselmotorer er generelt mer drivstoffeffektiv enn bensinmotorer.
Sammensetning

Nyere dieselmotorer produserer lave nivåer av karbondioksid, karbonmonoksid og hydrokarboner. I tillegg dieselmotorer avgir reaktive nitrogenforbindelser og partikler.
Paulsen Effects

Ifølge US Environmental Protection Agency, eksponering for dieseleksos har vært knyttet til lungekreft og et utvalg av ikke-kreft pusteproblemer. Risikoen for lungekreft var høyest blant arbeidstakere i yrker der dieselmotorer blir brukt.
Utslipp Standards

EPA vedtatt strengere krav for alle typer dieselbiler . EPAs krav til nye biler og biler i 2007 var 0,2 gram NOx per brems hestekrefter time, sammenlignet med 10,7 gram i 1984.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/134961.html

Previous:
Next:

diesel Fuel