Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Hvordan få flott KM på Min 2001 Dodge Cummins

The 2001 Dodge Ram, utstyrt med en Cummins diesel, er en allsidig, kraftig lastebil. Cummins diesel er i stand til å produsere 245 hestekrefter og opp til 505 pounds av dreiemoment, og dermed gjør det egnet for selv de tyngste haling og tauing arbeidsplasser. Den virkelige fordelen med diesel, er imidlertid at den ikke ofre drivstoff kjørelengde for strøm. I en test utført av Truckin ', var en dieseldrevet Ram stand til å oppnå 23 mpg på motorveien og 17 mpg i byen. Bidra til å sikre din lastebil får samme kjørelengde, eller enda bedre, ved å følge noen enkle trinn. Instruksjoner
en

Endre din vanlige motorolje til høy kvalitet syntetisk olje. Som din 2001 Cummins diesel aldre, blir det mer og mer utsatt for å utvikle problemer og kjøre mindre effektivt. En kvalitet syntetisk vil redusere friksjon i motoren og la den til å fungere mer uanstrengt. Som din Cummins går mer jevnt, vil du oppleve større drivstoff kjørelengde. Også bytte til en høykvalitets olje for overføringen saken og differensial.
2

Bytt ut din Dodge aksjer luft induksjon system og filter for en høy ytelse system og filter. Mens det er ingenting teknisk galt med din lager luftinntak og filtreringssystem, er en forestilling som er utformet for å øke mengden og kvaliteten på luften er tilgjengelig for motoren din. Denne økningen av kvalitet luft gjør at motoren til å drive mer effektivt og med større kraft. Med økningen i effektivitet, vil du legge merke til bedre drivstofføkonomi.
3

Installer en makt modul (eller chip) under panseret på din Dodge pickup. En strøm modul, også kjent som en makt chip, vil gjøre små justeringer til din Cummins 'ECU (elektrisk kontrollenhet). Disse justeringene bare endre produsentens innstillinger for henting din, noe som åpner for både større kraft og drivstoff kjørelengde.
4

Fjern Dodge gamle, standard eksosanlegg. På sin plass, installere en ny, prestasjonsbasert eksos. Igjen, mens den gamle eksos er funksjonelt, er det smale og sannsynligvis flere bøyer som constricts utstrømming av eksos. En prestasjonsbasert eksos, derimot, er bredere og rettere. Dette gjør det lettere for Cummins dieselmotor å utvise sin eksos. Enda en gang, med arbeidsmengden på motoren reduseres, vil du se en økning i effekt og drivstofføkonomi.
5

Drive din Dodge pickup rimelig. Eventuelle endringer installert på pickup for å øke drivstoff kjørelengde kan bli motvirket hvis du kjøre lastebil som om det var en racerbil. Prøv å begrense hastigheten på eller under 60 mph. Også unngå aggressive kjørevaner, som plutselig, rask akselerasjon og bråbremsing. Hvis du kjører med den hensikt å oppnå bedre drivstoff kjørelengde, bør du begynne å legge merke til besparelser ved pumpen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/134859.html

Previous:
Next:

diesel Fuel