Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Grunner Diesel Fuel er dyrt på Marinas

Diesel er et effektivt drivstoff som brukes til å generere energi og kraft for tog, busser, lastebiler, båter og de fleste andre former for cargo-systemer. Mens dieseldrivstoff er en effektiv form for brensel og mer miljøvennlig enn bensin for vanlige biler, er en av ulempene med å bruke diesel at den er vesentlig mer kostbart enn vanlig bensin. Av mange grunner, er diesel som brukes til å fylle opp båtene på marinaer spesielt dyrt. The Economic Market

En av grunnene til at diesel er så dyrt er fordi markedsverdien er direkte knyttet til økonomien på flere måter. For eksempel er diesel som brukes til drivstoff lastebiler, båter og last systemer som transporterer varer, og så når økonomien er booming og varene blir levert ofte og i overflod, er diesel i høy etterspørsel og dermed prisen blir høy. På samme måte, ved starten av den siste økonomiske nedgangstider, falt diesel prisene betydelig. Imidlertid er en primær årsak diesel dyrere enn bensin, er at det er mye mer begrenset i tilførselen. I 2008 økte prisen på diesel i USA betydelig fordi Europa - som gir USA med de fleste av diesel sin - begynte å tilby mindre diesel til USA på grunn av økonomiske nedgangstider. Som et resultat, var det en mindre tilførsel av diesel i USA og så distributørene måtte øke prisene. Derfor økonomiske grunner til at prisen på diesel er høy på marinaer er et begrenset tilbud og høy etterspørsel etter diesel.
Skatter

Fordi diesel brukes til togfremføring, lastebiler og annen last systemer som skader veiene flere enn vanlige biler, diesel drivstoff beskattes seks cent høyere per gallon enn bensin av den amerikanske regjeringen (per mars 2009). Som et resultat av høyere skatter blir betalt for diesel, må diesel distributører i sin tur kreve høyere priser enn bensin distributører, og dermed høye skatter er en annen grunn til at diesel er dyrt i marinaer.

Marinas

Fordi diesel markedet på marinaer er generelt begrenset til kundene fyller opp båter, trenger marinaer ikke har en spesielt stor eller variert kundemasse. For en marina for å kunne ha råd til diesel og opprettholde sin virksomhet ved å gjøre enda et lite overskudd, må marinaer kreve høyere priser for sine diesel drivstoff enn høy trafikk kjørebane bensinstasjoner kan ta betalt for diesel deres. Også fordi båtmotorer er dyrere, bære en tyngre belastning og må jobbe hardere enn bil eller lastebil motorer, mange marinaer levere førsteklasses former for diesel, som er mer kraftfull, ren og effektiv enn standard brensel, og må på sin side ansvaret høyere priser til sine kunder.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/134973.html

Previous:
Next:

diesel Fuel