Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Diesel Fuel Dispening Dyse Typer

Diesel er levert fra utstyr som overvåker det gjennom kontrollpaneler, drivstoff brytere, pumper og ventiler. Det er utlevert i henhold til type drivstoff gjennom dysene festet til slanger som er direkte knyttet til levering systemet. Trykkfølsomme dyser som brukes til å fylle en tank kan ikke åpnes før pumpesystemet er trykksatt på en bensinstasjon. Dysene som brukes for diesel drivstoff må oppfylle visse spesifikasjoner som strømningshastighet og byggematerialer. Plast Manuell Nozzle

plast manuell munnstykket er rett og slett konstruert med en 1-tommers dreibar gjenger og brukes effektivt i utleveringen av diesel. Denne sterke munnstykket er laget av slitesterk polyuretan og er lett nok til å gjøre manuelle drivstofftilførsel mer håndterlig. Plastmaterialene er kompatible med dieselolje. Dette produktet har blitt testet av Underwriters Laboratories for sikkerhet.
Automatisk avstengning Nozzle

Denne heavy-duty munnstykket er laget for å slås av automatisk når tuten er tippet opp. Den automatiske avstengning begrenser faren for drivstofflekkasje. Dysen er lett kontrolleres med en finger. Dette munnstykket er en Underwriters Laboratories testet produkt som tilfredsstiller strenge sikkerhetskrav.
High Flow dyse
p Dette munnstykket har aluminium tips slutter og en ventil tube. Den har en bakre hold-åpen klipp for hands-free drivstoff. Den er utstyrt med en overflow søl tut som bidrar til å hindre søl og en plast vakt for å redusere sprut. Denne type munnstykke kan bli funnet på diesel pumper i travle veikroer og bensinstasjoner på grunn av den raske frekvensen av å fylle på disse anleggene. Den høye flyt munnstykket oppfyller sikkerhetsstandarder og har blitt testet av Underwriters Laboratories.
Pre-Pay Nozzle

Denne typen diesel dyse er oftest brukt i selv- bensinstasjoner med mye tung trafikk og begrensede personell. Den er designet for å kutte ut ved et utpekt mengde liter eller dollar grense. Denne heavy duty munnstykke Underwriter Laboratories testet og oppfyller nødvendige sikkerhetsstandarder.
Biodiesel polypropylen Nozzle

Biodiesel er en form for diesel som er laget av vegetabilsk-basert eller dyr -basert olje. Den kan brukes alene eller blandet med petro-diesel. Typen av dysen som anvendes for utlevering biodiesel har en manuell trigger og er lett, men solid. Dette munnstykke er spesielt utformet for å brukes med biodiesel, men kan brukes sammen med vanlig diesel grunn av konstruksjonsmaterialer. Biodiesel kan ikke brukes med polystyren materialer ettersom biodiesel kan oppløse disse materialene. Denne dyse er egnet for tyngdekraften pumper. Denne spesielle munnstykket ikke har en automatisk avstenging. Den har fått en UL og har gått kraftig testing.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/134940.html

Previous:
Next:

diesel Fuel