Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Slik installerer du en Diesel Auxiliary Tank

En ekstra diesel tank installert i seng av din dieseldrevet lastebil kan være akkurat det du trenger hvis du reiser til avsidesliggende områder der diesel fyllestasjoner er langt og få mellom. En ekstra bensintank kan også utvide reiser utvalg av flere hundre miles. Ved å installere en tank som har en pumpe håndtere festet, kan du drivstoff din egen lastebil samt andre dieseldrevne kjøretøy fra tilførselen av drivstoff i ekstra tank. En ekstra diesel tank kan monteres på en dag. Du trenger: Side 9/16 "Drill bit selg Electric drill
(4) ½" galvanisert bolter Plakater (4) Skiver Plakater (4) Låsmutter
Skiftnyckel
Filter fastnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

rense ut seng av lastebilen på fronten hvor tanken vil bli installert. Fjern sengen matte hvis montert.
2

Bruk en hjelper og løfte den ekstra tank i sengen og plassere den på forsiden av sengen nær kupeen. Plasser tanken slik at det er rikelig med plass rundt fronten og sidene av sengen. Ikke la tanken å røre sengen eller vei vibrasjoner kunne bære et hull i tanken.
3

Fest en 9/16-inch boret til en elektrisk drill og bore hull gjennom lastebilens seng, ved hjelp av hullene i tanken monteringsflensene som en guide.
4

Push ½-tommers galvaniserte bolter gjennom monteringsflensene og inn i hullene. Fest låseskiver og lås nøtter til den gjengede enden av boltene fra under bilen og skru med en skiftenøkkel i klokkens retning.
5

Prime tankens pumpe ved å fjerne bensinfilteret som sitter på toppen av tanken med en filternøkkel i retning mot urviserne. Fyll filteret med diesel og tre den tilbake på filterhuset for hånd til det er stramt. Trekk til filteret ytterligere ½ tur med filter skiftenøkkel i klokkens retning.
6

Ta av tanklokket på toppen av tanken og fylle ekstra tank på en diesel bensinstasjon. Sett på lokket. Slå på pumpen på toppen av tanken og plassere brenseldysen inn bilens drivstoff filler åpning når du ønsker å overføre drivstoff fra den ekstra tank og inn i bilens primære drivstoff tank. Trykk munnstykket håndtaket for å starte flyten av drivstoff, og gi slipp på håndtaket når den primære tanken er full. Slå drivstoff pumpe ut når du er ferdig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/134845.html

Previous:
Next:

diesel Fuel