Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Hvordan konverterer jeg Diesel til Bio Diesel?

Biodiesel refererer til et fornybart drivstoff hentet fra naturlige oljer, som soyaolje, ment til drivstoff dieselmotorer. Biodiesel har blitt raffinert og oppfyller standardene satt av American Society of Testing Materials. Biodiesel kan blandes med petroleum diesel på ethvert forhold. Blandinger av biodiesel og petroleum diesel er betegnet med en B etterfulgt av et tall som representerer volumprosenten av biodiesel i blandingen. For eksempel vil en blanding av 80 prosent petroleum diesel og 20 prosent biodiesel være B20. Motsetning til materialer som rå vegetabilsk olje som kan brukes til makten endret dieselbiler, biodiesel blandet opp til B20 er generelt trygt å bruke i alle standard diesel engine.Petroleum diesel kan ikke konverteres til bio diesel, men det kan bli konvertert til en blanding ved å blande to typer brennstoff. Du trenger
petroleumsbasert diesel
B100 biodiesel
Sikker septiktanken
Vis flere instruksjoner
Opprette en Diesel Blend
en

Purchase et drivstofflager tank som er trygt for lagring brannfarlig drivstoff og som oppfyller de lokale miljø-og sikkerhetsforskrifter. Sjekk for å være sikker på at tanken kommer med en måler for å tillate deg å overvåke volumet av innholdet i tanken.
2

Bestem forholdet mellom bio diesel /diesel blanding som du ønsker. Husk at de fleste produsentens spesifikasjoner anbefaler å bruke ikke mer enn B20, eller 20 prosent biodiesel med 80 prosent petroleum diesel i umodifiserte motorer.
3

Kjøp petroleum diesel og fylle lagertank med ønsket prosent av drivstoffet. Overvåk måleren for å sikre at du ender opp med riktig mengde petroleumsbasert diesel, for å oppnå ønsket prosentvise forholdet med biodiesel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/134883.html

Previous:
Next:

diesel Fuel