Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Kan jeg kjøre dieselmotor på mineralolje

Mineralolje ikke kan brukes som drivstoff for en dieselmotor;? Det kan bare fungere som en smøreolje. Mineralolje er ikke lettantennelig, og ikke brenne på en rask nok hastighet til å fungere som brensel. Men gjør vegetabilsk olje fungere som et alternativt drivstoff kilde for dieselmotorer, men selv det kan forårsake alvorlig skade på motoren i henhold til Journey to Forever, en miljømessig nonprofit organisasjon som er involvert i bygdeutvikling. Funksjon

Mineralolje er en naturlig forekommende olje og effektivt strøk og smører diesel og bensin motor deler. Produsenter avgrense mineralolje for å maksimere dens levetid i motoren. Imidlertid er mineralolje ikke lettantennelig og kan ikke holde motorens stempler pumping.
Hensyn

Ifølge "Bil bibler." olje produsenter bruker additiver og stabiliserende midler i syntetisk olje for å gjøre det vare lenger enn naturlig mineralolje. Disse additiver kan øke brennbarheten av oljen og kan drive en dieselmotor. Men disse oljene er sannsynlig å forårsake betydelig skade hvis de brukes hele tiden.

Betydning

Dieselmotorer kan brenne noen oljer og andre stoffer som drivstoff på grunn av deres kompresjonstenning. Dieselmotorer komprimere varm luft for å antenne brensel, i stedet for ved hjelp av tennplugger som i en bensinmotor. Lufttemperaturen i kammeret er 1022 grader Fahrenheit når drivstoffet kommer inn. Denne temperaturen kan fordampe mange stoffer inkludert vegetabilsk olje og fett. Imidlertid ikke mineralolje ikke brenne raskt nok til å holde motoren i gang.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/135020.html

Previous:
Next:

diesel Fuel