Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Kan jeg konvertere en Gas Powered motor til Diesel?

Sammenlignet med bensin, er diesel om lag 13 prosent til 14 prosent mer effektiv, med en gal. av bensin som inneholder omtrent 87 prosent av energien, uttrykt i britiske termiske enheter (BTU), av den for diesel. Dieselmotorer har en tendens til å være mer holdbar og varer lenger enn bensinmotorer. Inntil nylig hadde en tendens diesel til å koste mindre enn bensin i USA. Med dette i bakhodet, kan det være lett å forstå hvorfor man ønsker å konvertere en bensinmotor til diesel. Gass og Diesel Forskjeller
p Hvis du ønsker å konvertere en bensinmotor til en dieselmotor, må du først forstå forskjellen mellom de to. Begge motorene bruker forbrenningsmotor, forårsaker drivstoff for å angi et kammer for å bli antent. Den antente drivstoffet fører til en liten eksplosjon i tenningen kammeret, noe som fører stempler til å flytte opp og ned. Disse stemplene roterer drivakselen, som i sin tur fører til at hjulene til å rulle.
Det tar bare en gnist

Bensinmotorer bruker tennplugger. Bensin er enten distribuert til tenningen kammeret ved hjelp av en forgasser eller injiseres inn i tenn-kammeret ved hjelp av innsprøytning. Når drivstoffet kommer inn i kammeret, tenner den elektriske ladningen fra tennpluggen bensinen. En dieselmotor, i motsetning til en bensinmotor, benytter luft-komprimering for å tenne drivstoffet i kammeret. Når dieseldrivstoff kommer inn i kompresjonskammeret, er det kombinert med varm luft. Når luften er komprimert med et stempel, varmes den opp raskt. Drivstoffet sprøytes inn i kammeret som luften er komprimert, slik at den antennes, eksplodere og drive stempelet ned igjen.
Under Pressure

grunn til mengden av energi som blir frigjort i kompresjonskammeret og det høye trykk en diesel-systemet er under, blir dieselmotorer konstruert med tykkere og sterkere forbrenningskamre og stempler. Dette er grunnen til dieselmotorer har en tendens til å vare mye lenger enn bensinmotorer, fordi de er bygget for å tåle trykket som kreves. I det siste, forsøkte noen bilprodusenter å konvertere eksisterende bensinmotorer til dieselmotorer. Dette resulterte i tidlig skade på motorer med sprakk motorblokk og blåst hodet pakninger.
Å konvertere eller ikke

Fordi bensin motorer er konstruert for å operere med bensin, og de lavere trykk og energi som er nødvendig i systemet, er de ikke så sterk og langvarig. Dieselmotorer, derimot, er nødvendigvis sterkere all-around motorer. Som et resultat, mens det kan være teoretisk mulig å konvertere et eksisterende bensin-motor til en dieselmotor, er det absolutt ikke tilrådelig. Den resulterende Motoren ville ikke vare lenge nok til å være til noen nytte, og vil trolig føre til mer skade på motor og selve kjøretøyet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/135035.html

Previous:
Next:

diesel Fuel