Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

The Fuel Economy dieselbiler

Diesel biler er et solid valg for en forbruker som ønsker en motor med høy drivstofføkonomi . De får større kjørelengde enn konvensjonelle gass -drevne biler , og fremskritt i teknologi har fjernet mange av dieselbiler ' beryktede utslipp og ytelsesproblemer. Økonomi

gjennomsnittlig moderne diesel bilen blir mellom 30 og 40 miles per gallon . Turbodiesel motorer , som er utstyrt med en turbolader , kan oppnå opptil 75 miles per gallon .
Sammenligning

En dieselbil i gjennomsnitt gir en fordel i drivstofforbruk på mellom 20 prosent og 30 prosent i forhold til en bensin bil av sammenlignbar størrelse . Den gjennomsnittlige diesel bilens drivstofføkonomi er sammenlignbar med en hybrid bil , selv om de høyere kostnadene for diesel drivstoff gjør at de fleste hybrider en bedre avtale .

Ulemper
< p > Eldre dieselmotorer var beryktet for clunky ytelse og høye utslipp. Teknologiske fremskritt , men har forbedret dieselmotorens ytelse nok til å eliminere dette problemet. Og selv om de fortsatt avgir litt flere gasser enn bensinmotorer bruker blyfri bensin , diesel motorer forurenser langt mindre enn de pleide.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/134959.html

Previous:
Next:

diesel Fuel