Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Series 60 Detroit Specs

The Detroit Diesel Corporation startet i 1938 som en del av General Motors, men det er nå en del av Tognum og Daimler AG selskaper. Detroit Diesel har hovedkontor i Detroit, Michigan, og spesialiserer seg på både tunge og middels plikt dieselmotorer. The Detroit Diesel Series 60-motoren er en energieffektiv motor designet for både forbruker og kommersielle kjøretøyer, og den kommer med en to-års ubegrenset kilometer garanti. Bare kjøp fra en autorisert forhandler kvalifiserer for garantien. Mål

Series 60 motor fortrengning er 3,7 liter og refererer til hvor mye væske stemplene kan flytte fra øvre dødpunkt til bunnen dødpunkt av sylindrene. Dette er en inline 6-sylindret motor, og den veier £ 2840. Motoren boringen er diameteren til sylindrene, og utboringen for serien 60 er 5,24 inches. Slaglengden er 6,61 inches, som er den totale lengde bevegelse av stempelet. Den kompresjonsforhold er sammenligningen mellom den største kapasiteten volum vs den minste kapasitet volum av forbrenningskammeret, og Series 60-forholdet er 17 til 1.. Den innebygde elektronikken er DDEC VI, som kontrollerer og vokter motoren.
Utslipp

Series 60-motoren gir bedre drivstoffeffektivitet og møter strøm (som i 2010) utslipp standarder. Motoren har en i ett stykke stempel, som har et høyt kompresjonsforhold, og bidrar til å minimere stempelets friksjon. Dette bidrar til å redusere oljeforbruket og sot lasting, og det hjelper motoren yter bedre overall. En annen funksjon er utformet for å redusere utslippene er resirkulering av eksosen (EGR), som kjøler motoren med vann og deretter resirkuleres eksosen. Dette systemet renser også opp eksosen før den slippes tilbake i luften, og systemet reduserer den samlede vekten av motoren med 10 pounds, ifølge Detroit Diesel. Topplokket av dette systemet hjelper også flytte luft rundt motoren.
Strøm

hestekrefter av Series 60 motor varierer 425-515 hk, avhengig av modell, med 1200 RPM. Motoren magert utvalg eller cruise power rating av Series 60 spenner fra 425 hk til 515 hk med et maks turtall på 1100. Du trenger ikke å skifte olje til nesten 30.000 miles, og motoren starter ved temperaturer ned til -40 grader Fahrenheit. Denne motoren har gjennomgått nesten 14 millioner miles av testing.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/134967.html

Previous:
Next:

diesel Fuel