Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Hvordan øke drivstoff kjørelengde av en Diesel Truck

Selv lastebiler utstyrt med en dieselmotor vanligvis koster mer enn de med en tradisjonell bensinmotor, diesel lastebiler har en rekke fordeler. Ikke bare beholde en diesel lastebil sin verdi bedre enn de med bensinmotorer, er det også mer kraftfull og innleggene større drivstoffeffektivitet karakterer enn en sammenlignbar bensinmotor. Som eier og operatør av en diesel lastebil, kan du hjelpe motoren kjøre enda mer effektivt, og dermed forlenge drivstoff kjørelengde og spare på pumpen. Instruksjoner
en

Utfør jevnlig, generelt vedlikehold på diesel lastebil. Dette innebærer å endre dine dekk å sikre at de er riktig lufttrykk, og sjekke motorolje og girolje. Når det er på tide å skifte olje, bytte over til en høy kvalitet syntetisk fordi dette vil redusere friksjon og dermed gjøre det mulig for motoren å kjøre mer effektivt. Bytte ut din vanlige overføre saken og differensial olje med en god syntetisk også.
2

Installer en diesel ytelse modul på lastebilen. En forestilling modul, eller chip, vil i hovedsak omprogrammere diesel motoren og la den kjøre mer effektivt. Denne økningen i effektivitet vil ikke bare føre til mer makt, vil det også bety større drivstoff kjørelengde. I en test utført av Truck World, fikk en diesel lastebil en 16 prosent forbedring i drivstoff kjørelengde etter installasjon av en diesel ytelse chip.
3

utstyre din diesel lastebil med en prestasjonsbasert eksos system. Ofte er eksosanlegget plassert på lastebilen av produsenten ikke laget for strøm eller drivstoff effektivitet, men heller grunnleggende funksjonalitet. En forestilling eksos er vanligvis større i diameter, noe som betyr at lastebilen har å jobbe mindre for å utvise eksos. Som motoren din fungerer mindre, det sparer drivstoff og selv gevinster i kraft.
4

erstatte originale luftfilter med høy kvalitet, høy ytelse luftfilter. Denne nye filteret vil øke både luftstrømmen og kvaliteten på luft til motoren din. I sin tur, vil motoren kunne kjøre jevnere. Igjen, er en dieselmotor som kjører jevnt spare drivstoff.
5

Drive din dieseldrevet lastebil fornuftig. Installere nye deler på bilen din vil hjelpe drivstoff kjørelengde, men de kan bare gå så langt. Som sjåfør kontrollen du har over hvor effektivt din lastebil opererer. Enkelt sagt, adlyde fartsgrense og ikke kjøre aggressivt. Ikke slamre igjen på bremsene i siste øyeblikk. Også unngå ekstremt rask akselerasjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/134856.html

Previous:
Next:

diesel Fuel