Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Hva er forskjellen mellom diesel og blyfri bensin ?

I likhet med været , gassprisene er en flerårig tema på samtalen fordi de stadig endrer seg og påvirker de fleste mennesker daglig . Oftest , nyheter og samtale sentre rundt den generelle oppadgående trend av gasspriser , men det er også en forskjell i pris mellom diesel og blyfri bensin . Misforståelse

blyfri bensin er den moderne betegnelsen på bensin . Siden oppdagelsen av at bly er skadelig for menneskers helse , det har ikke vært inkludert i en rekke dagligdagse produkter, inkludert gass og blyanter . Begrepet blyfri er standard begrep for vanlig bensin , mens diesel er en annen type drivstoff .
Effektivitet

Bensin og diesel blir brukt annerledes av bilmotorer . Mens bensin krever en gnist for å tenne den, er diesel sprøytes inn komprimert luft som lyser drivstoff spontant . En bensinmotor bruker en lavere andel av luft til drivstoff enn en dieselmotor gjør, så biler som kjører på diesel trenger å fylle bensin sjeldnere enn biler som kjører på bensin .
Effects

Både diesel og bensin slipper karbondioksid når drivstoffet er brent . Diesel drivstoff produserer faktisk et høyere beløp av karbondioksid per gallon brent enn bensin gjør, men på grunn av sin høyere drivstoffeffektivitet, dieseldrevne biler produserer mindre karbondioksid enn de som kjører på bensin.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/134975.html

Previous:
Next:

diesel Fuel