Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Hvordan overføre drivstoff fra en Diesel Fuel Tank

snylte diesel fra en tank til å overføre til en annen er ikke annerledes enn å snylte annen væske. Nøkkelen er å bruke en metode der du ikke vil få en munnfull av drivstoff i prosessen. Det er drivstoff overføring produkter tilgjengelig for å gjøre jobben raskt, men du kan også sug diesel selv med noen enkle verktøy. Du trenger
Clear rør, 3/8-inch diameter, 6 meter lang
Chair
Vis flere instruksjoner
en

Push ene enden av den klare slangen inn i dieseltanken som du ønsker å tappe. Kontroller at slangeenden er under overflaten av dieseldrivstoff ved å blåse inn den andre enden av slangen. Lytt etter en boblende støy.
2

Lag en løkke med slangen slik som går ned til bakken, godt under nivået av drivstoff i tanken, og deretter tilbake opp godt over nivået på drivstoff på tanken. Du kan trenge en stol å stå på for å få slangen over drivstoff nivå.
3

Suck på den frie enden av slangen. Se å se diesel fylle kommet opp gjennom slangen, deretter ned til bakken, deretter fortsette opp igjen. Drivstoffet vil bare stige opp til nivået av drivstoff i tanken, så det vil ikke komme ut den frie enden eller i munnen.
4

Hold den frie enden av slangen inn i overføringen tank, lavere overføringen tank til bakken. Brenselet vil da strømme fra den opprinnelige tanken inn i transfer tank.
5

Hev den frie enden høy igjen når overføringen er fullført for å la eventuelle gjenværende drivstoff strømme tilbake i den opprinnelige tanken.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/135015.html

Previous:
Next:

diesel Fuel